Winter is coming...
ako neko ima, zna nekog ko ima ili zna di mogu naći...
pošto je to u nas endem, postoji opcija i austrija, slovenija. Nisam upoznat s njihovim oglasnicima pa ako bi neko mogao dat link na njihovo njuskalo.
evo ti link
http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und- ... d=65416545
http://www.willhaben.at/
jel imas kopče i vijke za tvrdi krov.?
http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und- ... d=65416545
http://www.willhaben.at/
jel imas kopče i vijke za tvrdi krov.?
Frankenštajna imam 2 jer je prije bio Hardtop na njoj, Kopče... ne znam... Valjda ih bivši vlasnik namjerava dati uz HT...
Hvala za link. Ima ih par koliko vidim nijedan zelen
Na ebay.at nema niti jedan.
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*
Sto ce ti u boji auta?Dellboy wrote:Frankenštajna imam 2 jer je prije bio Hardtop na njoj, Kopče... ne znam... Valjda ih bivši vlasnik namjerava dati uz HT...
Smedi ili crni isto super izgledaju.
Nije da ti je meki krov zelene boje.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Teško jer , računaj da moras dat 80-100 eura za toDellboy wrote:Frankenštajna imam 2 jer je prije bio Hardtop na njoj, Kopče... ne znam... Valjda ih bivši vlasnik namjerava dati uz HT...
Tako je meni bilo od 6 hardtopa ni jedan nije imao to u ponudi.
Najbolje uzmes crni kad nema drugo i pazi da ima grijače stražnjeg stakla.
(stariji datumi to nemaju a odgovaraju za motažu)
Sretno !
Crni, zeleni i tamno plavi dolaze u obzir. Mat crni ne, previše rejserski
Zašto ljudi ne daju te kopče? Moja mazda je imala prije HT ali nekom nije trebao. Ostali su vijci ali ne i kopce cini se.
Za grijač obavezno, samo čini se da će potraga potrajati.
Slovenija ništa?
Zašto ljudi ne daju te kopče? Moja mazda je imala prije HT ali nekom nije trebao. Ostali su vijci ali ne i kopce cini se.
Za grijač obavezno, samo čini se da će potraga potrajati.
Slovenija ništa?
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*
Ljudi vi niste čuli za lakirera, niti jedan hard top ne dolazi originalno u boji. Tek su se u servisima špricali, dakle ako nisi zadovoljan bojom odneseš ga kod Hrustuća i pošpricaš u boju koju želiš.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.
bojan wrote:Ljudi vi niste čuli za lakirera, niti jedan hard top ne dolazi originalno u boji. Tek su se u servisima špricali, dakle ako nisi zadovoljan bojom odneseš ga kod Hrustuća i pošpricaš u boju koju želiš.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
pričaš o tome kao da hrustić farba na lipe oči...bojan wrote:Ljudi vi niste čuli za lakirera, niti jedan hard top ne dolazi originalno u boji. Tek su se u servisima špricali, dakle ako nisi zadovoljan bojom odneseš ga kod Hrustuća i pošpricaš u boju koju želiš.
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*
Hardtop moze polakirati bilo koji lakirer, nije to neka velika mudrost. Pa biras koji ti pase po cijeni, udaljenosti, terminu, jel ima zgodnu zenu/kcer/sekretaricu, votever.Dellboy wrote:pričaš o tome kao da hrustić farba na lipe oči...
Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)
Mislim da se prethodni komentar odnosio na "nece niko za dzabe ofarbat"sash wrote:Hardtop moze polakirati bilo koji lakirer, nije to neka velika mudrost. Pa biras koji ti pase po cijeni, udaljenosti, terminu, jel ima zgodnu zenu/kcer/sekretaricu, votever.Dellboy wrote:pričaš o tome kao da hrustić farba na lipe oči...
Sasa
ZG6303BK srebrna NB
Jasno da nece, ali poanta je da moze birati:
a) cekati da mu uleti krov u boji auta koji moze ispasti jeftiniji od prosjeka, prosjecne cijene ili skuplji od prosjeka, pa onda cijena slanja itd.
b) kupiti bilo koji koji mu pase po cijeni i dati ga na lakiranje
Sasa
a) cekati da mu uleti krov u boji auta koji moze ispasti jeftiniji od prosjeka, prosjecne cijene ili skuplji od prosjeka, pa onda cijena slanja itd.
b) kupiti bilo koji koji mu pase po cijeni i dati ga na lakiranje
Sasa
NOW: čekam ND
Uzet ću bilo kojeg pa dat obojat. Vjerovatno ću se zaletit do austrije, jer ovdje nema ništa.
Zna neko iz prve ruke koliko dođe bojanje? Raspravljalo se o tome dosta ali uvijek su neka nagađanja oko 1000kn. Ja mislim da to može i jeftinije
Zna neko iz prve ruke koliko dođe bojanje? Raspravljalo se o tome dosta ali uvijek su neka nagađanja oko 1000kn. Ja mislim da to može i jeftinije
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*
a jesi razmisljao o presvlacenjem u foliju ili da se malo poigras s plastidip-om kao jeftinijom solucijom?
ZG-1800-NB