Mislim da o Rx-8 lupetaju ljudi koji nemaju pojma o tom autu. Meni je rx-8 bila najjeftiniji auto za odrazavanje od svih kojih sam imao. U 3 godine, tri redovna servisa u ovlastenom (700kn) i to je to. Tom autu kao npr. Z4 ne odlaze seleni i brdo drugih gluposti koje kostaju brdo novaca. Jedini problem koji moze auto stvoriti je taj motor. Medjutim izmjene cetkica na rotoru koje se istrose kosta max. 2k eura, to ubudgetiras u kupnju i imas super auto za malo novaca. Branimir iz EVO-a je svoju dobio za 30k kn i ako to usporedis sa cijenom Z4 ili 350z, naprosto je smijesno malo, a njegova ima sasvim dobru kompresiju.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Ona tirkizno zelena 1.8 nbfl iz 2004. u Rijeci je bio totalno slupan auto, nju sam gledao (kao preko telefona rekao lik da ide za 6.000, reko ja to je super cijena za tu godinu...) i naravno prodaje ju neki klinac smirkerčić koji sere kvake, a zna da je auto banana, nema gdje nije bio udaren i lakiran, a tko zna šta još sve ne valja....). Uglavnom 90 posto onoga što se priodaje je bilo kršeno i svi prodaju maglu, samo su neki popravljeni dobro ili kršeni neznatno, a neki totalno i sklepani. Ona posebno plave boje s krem kožnim sicevima nbfl 1.6 iz 2002. koje se prodavala u sv. Ivan Zelini je auto koji ne mogu zamisliti da vozi preko 90 km/h, trese kao lud, bio je totalno skršen i sklepan, unutra je čak i razbijen unutarnju retrovizor, od muhe, je li.... Dečko isto sere kvake i laže, da sad ne pišem kako ali provjerio sam ga. Uglavnom, oba auta su bila povoljna za ta godišta, a da su valjala ja bi ih uzeo, to je bar jasno. E sad, kad sam vidio da je baš za za tu plavu u EVO magazinu napisan promotivni hvalospjev, i kad neki s foruma pričaju da je auto dobar, kao i za mnoge svoje krševe koje dižu u nebesa, e onda valjda ja vozim space shuttle, mislim ako je to mjerilo....
A oni koji kažu da moraju hitno prodati jer je stiska i da zato je cijena mala, pričam ti priču, da je tako i da je auto u dobrom stanju otišlo bi to već, bez brige... Cijena je mala jer i ne valja više, ostale priče su za malu djecu.
Nikola

Pa tu plavu iz zeline je isao gledati Bojan i kaze da je full ok. :roll:
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Inkspot wrote:Pa tu plavu iz zeline je isao gledati Bojan i kaze da je full ok. :roll:
Problem je sto svatko ima drugacije poimanje OK auta, a i tko zna sto se dogodilo s autom izmedju dva gledanja.... meni osobno je boja :smt078 tako da ni ne razmisljam o njemu.

bojan wrote:Mislim da o Rx-8 lupetaju ljudi koji nemaju pojma o tom autu. Meni je rx-8 bila najjeftiniji auto za odrazavanje od svih kojih sam imao. U 3 godine, tri redovna servisa u ovlastenom (700kn) i to je to. Tom autu kao npr. Z4 ne odlaze seleni i brdo drugih gluposti koje kostaju brdo novaca. Jedini problem koji moze auto stvoriti je taj motor. Medjutim izmjene cetkica na rotoru koje se istrose kosta max. 2k eura, to ubudgetiras u kupnju i imas super auto za malo novaca. Branimir iz EVO-a je svoju dobio za 30k kn i ako to usporedis sa cijenom Z4 ili 350z, naprosto je smijesno malo, a njegova ima sasvim dobru kompresiju.

Ok nisam imao rx-8 pa ne mogu stručno pričati (imao je frend pa ju je jedva prodao).Pogledaj ovaj oglas http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-rx-8- ... as-4338871

Većina ljudi sigurno ne zna da će morati uložiti još 2 k eura (što danas nije malo) da bi se mogla u miru voziti.Svatko ima svoje veselje ali ja ne želim kupiti auto u koji moram već u startu uložiti 2 k eura.

nik wrote:Ona tirkizno zelena 1.8 nbfl iz 2004. u Rijeci je bio totalno slupan auto, nju sam gledao (kao preko telefona rekao lik da ide za 6.000, reko ja to je super cijena za tu godinu...) i naravno prodaje ju neki klinac smirkerčić koji sere kvake, a zna da je auto banana, nema gdje nije bio udaren i lakiran, a tko zna šta još sve ne valja....). Uglavnom 90 posto onoga što se priodaje je bilo kršeno i svi prodaju maglu, samo su neki popravljeni dobro ili kršeni neznatno, a neki totalno i sklepani. Ona posebno plave boje s krem kožnim sicevima nbfl 1.6 iz 2002. koje se prodavala u sv. Ivan Zelini je auto koji ne mogu zamisliti da vozi preko 90 km/h, trese kao lud, bio je totalno skršen i sklepan, unutra je čak i razbijen unutarnju retrovizor, od muhe, je li.... Dečko isto sere kvake i laže, da sad ne pišem kako ali provjerio sam ga. Uglavnom, oba auta su bila povoljna za ta godišta, a da su valjala ja bi ih uzeo, to je bar jasno. E sad, kad sam vidio da je baš za za tu plavu u EVO magazinu napisan promotivni hvalospjev, i kad neki s foruma pričaju da je auto dobar, kao i za mnoge svoje krševe koje dižu u nebesa, e onda valjda ja vozim space shuttle, mislim ako je to mjerilo....
A oni koji kažu da moraju hitno prodati jer je stiska i da zato je cijena mala, pričam ti priču, da je tako i da je auto u dobrom stanju otišlo bi to već, bez brige... Cijena je mala jer i ne valja više, ostale priče su za malu djecu.
Svaka ti čast na iskrenosti i sva sreća da onda nisam kupio tu plavu iz zeline.!!!

Hm, ja sam vozio tu plavu NB FL iz Zeline, baš sam ju dobro stiskao i po zavojima i na ravnici. Vlasnik odnosno brat od vlasnika se uopće nimalo nije bunio, rekao mi je stišći i radi s autom što god hoćeš. Nisam baš siguran da bi netko tko nešto mulja i skriva dopustio da probam voziti tako auto. A još naročito kad je vidio da sam došao s Miatom.

Auto je išao odlično, ništa se nije treslo. To je ono što mogu reći o tom autu. I meni je bilo čudno da netko prodaje auto nakon par mjeseci, ali to je druga priča.
Razbijeni retrovizor ne znači ništa o stanju u autu, mogao je biti razbijen dan prije.
NB FL Magic
ZG*1538-BJ
Titan siva colour

trešnja (vibriranje proporcionalno brzini) u vožnji je obično znak udarene felge ili ne balansiranih guma.

Moguće je, da između te dvije probne vožnje neko felgu udario, iskrivio i zato trese.

Boja laser blue mica je vjerovatno najbolja boja miate po mnogima, ali da sad ponavljam onu o ukusima po ko zna koji put ne pada mi napamet.
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*

magic_kruno wrote:Hm, ja sam vozio tu plavu NB FL iz Zeline, baš sam ju dobro stiskao i po zavojima i na ravnici. Vlasnik odnosno brat od vlasnika se uopće nimalo nije bunio, rekao mi je stišći i radi s autom što god hoćeš. Nisam baš siguran da bi netko tko nešto mulja i skriva dopustio da probam voziti tako auto. A još naročito kad je vidio da sam došao s Miatom.

Auto je išao odlično, ništa se nije treslo. To je ono što mogu reći o tom autu. I meni je bilo čudno da netko prodaje auto nakon par mjeseci, ali to je druga priča.
Razbijeni retrovizor ne znači ništa o stanju u autu, mogao je biti razbijen dan prije.
Zašto ju onda ti ili Bojan niste kupili kad je bila tako super?!?!?!?!Moje mišljenje je (nemojte me sad samo bez argumenta popljuvati) da se pravi auto proda i prije nego što stigne u oglasnik.

Ljudi koji kupuju Rx-8 kupuju aute tipa 350z i slicno. I za 6+2k eura to je odlicna cijena, i odličan auto. Na Grobniku je Rx-8 predivna. Naravno da se Rx-8 tesko prodaje, pa i Mx-5 se tesko prodaje. Sve se tesko prodaje, a ulaganje od 2k eura nije strasno kada znas da se nista drugo nece pokvariti, tipa mjenjac, ovjes i slicno. Da ne pocnem pricati koliko kostaju popravci tzv. kvalitetnih auta tipa Mercedes, Bmw i Jag. Prema tome Rx-8 je tu vrhunski value for money.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:Kupili ju nismo jer smo ju isli samo pogledati.
magic_kruno
Postano: 18.01.12. 15:37 Citiraj i odgovori
Turbocharged Turbocharged
Dellboy je napisao/la:
Nije to ta nego plava jedina koja ima u oglasniku. Dan je link na prvoj stranici.

Kruno i bojan su je samo išli pogledat a ne i kupit.... (bar mislim).

Bojan ju je gledao za kupnju

Ok,sorry po ovom postu sam zaključio da si ju htio kupiti

nik wrote: A oni koji kažu da moraju hitno prodati jer je stiska i da zato je cijena mala, pričam ti priču, da je tako i da je auto u dobrom stanju otišlo bi to već, bez brige... Cijena je mala jer i ne valja više, ostale priče su za malu djecu.
Vau koji si ti sveznalica, sigurno si neki vrhunski psihijatar koji po broju treptanja zna kada netko laže a kada ne.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Podravec wrote:
bojan wrote:Kupili ju nismo jer smo ju isli samo pogledati.
magic_kruno
Postano: 18.01.12. 15:37 Citiraj i odgovori
Turbocharged Turbocharged
Dellboy je napisao/la:
Nije to ta nego plava jedina koja ima u oglasniku. Dan je link na prvoj stranici.

Kruno i bojan su je samo išli pogledat a ne i kupit.... (bar mislim).

Bojan ju je gledao za kupnju

Ok,sorry po ovom postu sam zaključio da si ju htio kupiti
To je napisao Kruno, a ne ja, auto sam išao pogledati ako budem morao prodavati Z4, pošto nisam morao, nije bilo niti potrebe za kupnjom. Auto je ok za svoju cijenu, ali nije savršen, da se razumijemo, a mislim i da je prodan.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.