možeš kupii Miatu Mastercard karticom za ovaj iznos od 3.600 eura.
OK. nije regana i vjerojatno joj treba veliki servis, što je oko 10.000 kn.
Možda cijena i nije tako niska, jer sa svime time auto na cestu izađe oko 5.000 eura. A ovo je 1998. godina. Ako 2001. godina ide po 6.000 eura onda je cijena kakvu traži čak i realna.
Iako smiješno niska zvuči cijena od 3.600 na prvi pogled
OK. nije regana i vjerojatno joj treba veliki servis, što je oko 10.000 kn.
Možda cijena i nije tako niska, jer sa svime time auto na cestu izađe oko 5.000 eura. A ovo je 1998. godina. Ako 2001. godina ide po 6.000 eura onda je cijena kakvu traži čak i realna.
Iako smiješno niska zvuči cijena od 3.600 na prvi pogled
NB FL Magic
ZG*1538-BJ
Titan siva colour
ZG*1538-BJ
Titan siva colour
osim toga, ako je to ta koju sam ja gledao proslo ljeto, bila je zasvasana fino od naprijed i bez airbagova.
da da auto je bio u dosta losem stanju, od prednji kraj zijeva, nema airbagove kako kazes, krov nije dihtao, nema el. prozora.....
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra...

da, to je ona kojoj je mehanizam zeznut za dizanje krova.
ponuda od 3k eura + 2k eura uredjenja, taj bi autic bio sasvim ok, ako je motor u izvrsnom stanju.
ponuda od 3k eura + 2k eura uredjenja, taj bi autic bio sasvim ok, ako je motor u izvrsnom stanju.
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200
Vespa GT200
za 3k + 2k eura je josip svoju prodo koja:
ima 250ccm vishe
klimu
oba ejrbega
nardi
shperu
tak da to "igranje" nema smisla...
ima 250ccm vishe
klimu
oba ejrbega
nardi
shperu
tak da to "igranje" nema smisla...
<---- prodajem oglasni prostor --->
Bok ekipa,
Eto vidim da ste moju temu opet otvorili pa da se i ja priključim. Tip koji prodaje moju mazdu je lik koji ju je kupio od mene ali ju nemože prodati jer sam vlasnik auta još uvijek ja (čitaj: nije platio auto i papiri su kod mene). Od prije 2 dana jei auto nazad kod mene ali u lošijem stanju jer ga je vjerovali ili ne uspio sjebati dodatno. trebam malu pomoć pa ako može koji korisan savjet.
Naime, kada je auto došao prije dva dana upalio je od prve ali je radio na tri klipa tj folcika je radila bolje od njega a i vukla. Probao sam sa zamjenom svjećica i kablova, ali sada uopće neće da upali.
Kod lika uopće nije vožen (cca 200km) a ja sam prije prodaje na njemu napravio veliki servis motora i zamjenu svih potrošnih komponenti koje idu na 90tkm. Neznam što bi moglo biti pa ako ima tko kakvu ideju molim za pomoć.
Pozdrav,
Toni
Eto vidim da ste moju temu opet otvorili pa da se i ja priključim. Tip koji prodaje moju mazdu je lik koji ju je kupio od mene ali ju nemože prodati jer sam vlasnik auta još uvijek ja (čitaj: nije platio auto i papiri su kod mene). Od prije 2 dana jei auto nazad kod mene ali u lošijem stanju jer ga je vjerovali ili ne uspio sjebati dodatno. trebam malu pomoć pa ako može koji korisan savjet.
Naime, kada je auto došao prije dva dana upalio je od prve ali je radio na tri klipa tj folcika je radila bolje od njega a i vukla. Probao sam sa zamjenom svjećica i kablova, ali sada uopće neće da upali.
Kod lika uopće nije vožen (cca 200km) a ja sam prije prodaje na njemu napravio veliki servis motora i zamjenu svih potrošnih komponenti koje idu na 90tkm. Neznam što bi moglo biti pa ako ima tko kakvu ideju molim za pomoć.
Pozdrav,
Toni
..............................................................
ZG-3031-L zlatna NB
ZG-3031-L zlatna NB
a vratio se no nažalost nemogu ga zadržati jer se još uvijek nisam oporavio financijski do kraja. nego kakvi su simptomi kada ode bobina?
ZG-3031-L zlatna NB
ZG-3031-L zlatna NB
radi na 2 cilindra...
al ak je kod tebe na 3 onda ko zna. najbolje ukopchat na dijagnostiku
al ak je kod tebe na 3 onda ko zna. najbolje ukopchat na dijagnostiku
<---- prodajem oglasni prostor --->
moze otici bobina a da radi na tri cilindara, one su samo zalivene po dvije al moze otici samo jedana!!
neko je bio prodavo bobini, Dean ak se nevaram, ali mozda ima i Josip sada, treba probat zamjenit pa onda vidjet!!
neko je bio prodavo bobini, Dean ak se nevaram, ali mozda ima i Josip sada, treba probat zamjenit pa onda vidjet!!
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra...

a čuj moguće je da je radio i na 2 cilindra jer sam ti ja tuntlek ta zo
a jel znaš prodaje li tko iz kluba pa makar i rabljenu a ispravnu te koji je red cijene i koliko bi još morao računati za ruke. Imam kupca koji čeka a islim da me neće čekati još dugo. On bi pristao ga uzeti i ovakvog ako spustim 300€ pa neznam što mi je bolje....savjet pliz!
a jel znaš prodaje li tko iz kluba pa makar i rabljenu a ispravnu te koji je red cijene i koliko bi još morao računati za ruke. Imam kupca koji čeka a islim da me neće čekati još dugo. On bi pristao ga uzeti i ovakvog ako spustim 300€ pa neznam što mi je bolje....savjet pliz!
ZG-3031-L zlatna NB
ZG-3031-L zlatna NB
Cuj, uvijek ti je bolje dat covjeku auto koji radi. S druge strane kvar bobine je dosta skup.
Sto se tice zamjene, to mozes i sam zamijenit
nije nuklearna fizika. I tu si ustedit lovu.
Sto se tice zamjene, to mozes i sam zamijenit
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200
Vespa GT200