Mislim da je nakraju bio nesporazum, sve je riješeno.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

I ja mislim da izmedzu Bagija i mene takodzer!!

Kad pijemo :-D
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

eto da zaključimo temu, ja sam odlučio da na kraju ipak ne želim žurit s autom koji je loše zakrpan jer kroz ovaj period do ljeta ionako mi je jako malo potreban. Pričekat ću i kupit nešto početkom ili krajem ljeta. Naravno, savjet ću tražit od dragih i ljubaznih ljudi na ovom forumu koji su uvijek spremni pomoć.

pozdrav

Zvuči predobro da bi bilo istinito. To je Twin model, ali twin koža. Dakle mica tamno plava izvana, siva koža iznutra i sivi krov. Nazovi i pitaj. Ako je oglas istinit i ako je auto ok, kupuj bez razmišljanja.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Da... boja je predobra, koža i unutrašnjost isto. Ako je ovo uredu onda sam uvatio "boga za jaja" šta bi se reklo... :smt031

Ako niko ne kaže ništa protiv auta ili vlasnika do večeras javim ishod razgovora u kasnim večernjim satima... :)

samo jedno kratko pitanjce... jel u ijednoj mx-5 NB dolazi sa 1.6 motorom Torsen LSD?

Ovaj prednji grill jel on treba biti takav ili? :?

Vidio ovaj oglas jučer... Iako mi je jako smrdilo na neku navlakušu probao sam nazvati... "Birali ste broj koji se ne koristi" je potvrdilo da ovo ipak najvjerojatnije nije istina...

Cuvajte se onih navlakusa tipa:

Auto je od rodjaka iz hrv. koji je umro, pa je meni dano da prodam auto, auto se nalazi u Njemackoj u carini...bla bla bla....

Naletio na par takvih i upozorio ekipu njuskala.hr no ne mogu oni prepoznat koji je pravi a koji navlakusa.

Nedavno frend ostao bez 300 eura kapare radi jedne tvrtke koja se bavi uvozom automobila.. :/
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200

a mogucer jer sumljam da je ovo auto iz Hrvatske

mozda jedino "marina" bude tako zgledala :)
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030