K: alu felge
#1Pozdrav ekipa! Kupio bi alu felge 17" za miatu (2001.godina), nekak su mi ove orginalne 15" male, a lufta fala bogu ima dosta. Koji su vaši prijedlozi oz, momo, aez...? I di pogledat ,a da cijene nisu jebacki visoke.
Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich

Vau kako skupo, ja sam svoje superturismo GT (ultraleggere su bile 3€ skuplje po komadu) platio 3100kn, znači ultrice bi bile 3200kn u Sloveniji kod Furlana, čovječe koja razlika!nin wrote:ja ti imam ultraleggeru 16"
...osim kaj ih skoro svi stavljaju na aute...zadovoljna sam kak auto izgleda i vozne karakteristike se nimalo nisu promjenile...
svojedobno sam gledala da bi uzela ove...
ugl...ozejke sam kupila u vulkalu (stara samoborska)...kolko se sjećam...platila sam ih malo više od 5 000kn...
Moje su bile 16" OZ Superturismo GT, odlučio sam se za njih jer su djelovale puno veće od Ultraleggeri kojima krakovi idu unutra, a ne van.sash wrote:Jos jedan glas za ne preko 16".
Bojan je svodobno imao na plavoj jedne prekrasne punokrake, zaboravim uvijek naziv - Bojaneeeeeeeee, pomagaj...
Sasa
Alanova bordo, je bila spuštena sa izvrsnim MSW felgama 17 cola. Ali ima i ta crna koju vozi neka cura, sa 4 špulje iza koja ima te neke tamne felge, ali mislim da nije spuštena.Ivan_SMB wrote:joj ja sam vidio jednu NCicu spustenu, mislim da je bila crna sa jebenim MSW felgama.. slin slin
nisam uspio nac koji je to model bio