Naime, radi se o primjerku s malo kilometara, svega 98800km, ulje je redovito mijenjano(ne troši ga koliko sam kontrolirao), promijenjeno ulje u getribi i diferencijalu, ulje u kočionom sistemu u redu. Prijašnji vlasnik je promijenio diskove i pločice te glavni kočioni cilindar, zupčasti remen je promijenjen isto tako na vrijeme, u tom pogledu ste mirni dugo vremena. Rezervni "slave clutch cylinder" prilažem te originalni katalizator, trenutno je gore zamjenski iz Intercarsa. Riješene su obje gume oko mjenjača te je stavljena nova koža za mjenjač i za ručnu kočnicu. Soft top je u prilično dobrom stanju, nema rupa i ne pušta. Imam i ceradu za soft top. Odrađena je kompletna zaštita podvozja, prednji railovi su provjereni(nema korozije) te zaštićeni, pragovi i rubnjaci potpuno zdravi i bez korozije. Auto je mehanički besprijekoran. Od dodatne opreme posjeduje "wind deflector" i pokrov za soft top kada je spušten. Što se tepiha tiče, dajem obje vrste tepiha. Šajba ima ogrebotina od prijašnjeg vlasnika i jednu čvrkicu koja je na suvozačevoj strani, ne utječe na prolaznost na tehničkom. Registracija je do polovice ožujka 2019, znači skoro puna rega.
Ovo su fotke prije jučerašnjeg dana:

Što se cijene tiče, ne znam ni sam, dogovorit ćemo se.