Prodajem svoju miatu. Vise info na njuski.
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... s-10238603
http://th07.deviantart.net/fs71/200H/f/ ... 4jph9m.jpg
Jebiga. Vlada nestašica para.
Da ne vlada već bi se bija zaletija do Zagreba.. 
Jebiga. Vlada nestašica para.
Uff taj Icon model mi je oduvijek bio tiha patnja. Samo san odustao od nade da cu ga naci u RH a evo ti ga sad prodajes.
Da kupujem drugu Miatu nema smisla a neman ni toliko para. Ali bavim se mislju da svoju stavim u oglas pa ako prodam prije ja svoju kupim od tebe. Samo i to mi zvuci SF scenario, posebice sad kad sam ulozio preko 1000 eura na servise ne mogu je dat ispod cijene...
Ko zna mozda me opet pukne film. Poznat sam po tome :p
Da kupujem drugu Miatu nema smisla a neman ni toliko para. Ali bavim se mislju da svoju stavim u oglas pa ako prodam prije ja svoju kupim od tebe. Samo i to mi zvuci SF scenario, posebice sad kad sam ulozio preko 1000 eura na servise ne mogu je dat ispod cijene...
Ko zna mozda me opet pukne film. Poznat sam po tome :p
Samo se u ratu isplati bit promašen slučaj 
Ne diktiram ja cijenu, istina ocekivao sam malo vise, ali trziste je takvo da 2001g. bez obzira na opremu idu za oko 4k, a to sta pise u oglasniku vise, to je ak neko ne zeli prodat. Dakle ja dajem hardtop, rostilj, dodatne felge 16" sa gumama, gewinde, powerflexe blabla pa opet nis. Malo je treba dovest u red, al to su sitnice. Zadnje sto mi je ponuđeno je 4500, mozda i ode za tolko.
Ja bi onda na tvom mjestu prodao ove sve dodatke club memberima i prodao ju golu za istu tu cijenu...
Gas, niža, plot, hiža.
ZG-1337-GG
ZG-1337-GG
Ma pričekaj dok se otopi snijeg, prodat će se na proljeće.
Ili ako ti dođe ozbiljan kupac malo mu spusti i ode sve u kompletu.
Ili ako ti dođe ozbiljan kupac malo mu spusti i ode sve u kompletu.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA
Ja bi te možda olakšao za roštilj ak ide? Vidim da bi mi povremeno dobro došao!! Javi ak ide 
NB FL 2003. - ZG-1683-KA
ja chu HT al na rate i sa odgodom placanja (od sutra sam nezaposlen
)
<---- prodajem oglasni prostor --->