A nije dozivotan ako imas zivaca za kombinacije.
Ponudili su mi do sada od igle do aviona za njega, ali nitko onu pravu stvar, Miatu i nesto love.
Kako mi se bliži kraj bolovanja sve mi je više prodaja upitna, jer mi je prirastao srcu. Definitivno ako se stanje sa poslom stabilizira poslije bolovanja i krene neki stalni prihod odustajem od prodaje.
Odrzavanje je nevjerojatno jeftino, pod uvjetom da ne ides u ovlasteni servis.
Remenje, filtere nabavis iz USA ili direktno u njihovom zastupništvu u HR.
Ako imaš imalo sposobnog mehu nemaš problema. Mijenjaš ulje, remenje i filtere, sve je izuzetno jednostavno promjeniti. Auto doslovce mozes rastaviti u komade sa par strateski postavljenih sarafa.
Na ebay.de imaš more novih i rabljenih djelova za njega. Prilično jeftino.
U slučaju da ti rikne motor, jer je ipak to egzotika, nije ništa skuplji nego bilo koji drugi rabljeni. U Njemačkoj imaš obnovljenih po 4 000 eura.
Ali ako nije krepao do 90 000 km neće niti do 200 000.
Potrošnja je od do. Sve ovisi kako se vozis. Za neku normalnu voznju ne bi trebalo prelaziti 12 litara.
Ugl, za relativno malo novaca dobiješ dio auto povijesti i auto koji dijeli 90 % dijelova sa 911 za prilično manje sredstava i vjerojatno jedan od najboljih roadstera ikad proizvedenih.
Eh i glede prakticnosti ima dva gepeka.

U odnosu na Miatu suludo puno mjesta za prtljagu.
Ali što se tiče Miate ona je definitivno best buy i uvijek moja prva ljubav bez obzira na sve. Naravno NB.
A što se tiče cijene dosegnuli su neko dno, tako da tu ne bi trebao imati nekog gubitka. Kao i NB, nekako sumnjam da ce ima pasti cijene više nego što su sad pale, ako i da to će biti nešto sitno.
Eto, ako imaš kakvo pitanje stojim ti na raspolaganju.