Can Am ti je fora.

:-D
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Ne zjapi hauba nego branik visi dolje jer sam ga zakacio na rinzol..slika unutrasnjosti nema jer sam zaboravio poslikat unutra, al budem stavio slike..osrednje je stanje jer je branik prednji u banani i visi..
Ex. 1856FC mx5 NB FL
BMW E30 325i m50b25
Renntech Crossfire srt6
300c srt8

Pa to ti ne bi trebao biti problem popravit, a izbjegnut ces hrpu pitanja i propustenih prilika ekipe koja vidi u oglasu da nesto zijeva...
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

Slažem se, puno je bolja opcija srediti takve sitnice prije prodaje. :smt023

Nitko kad kupuje auto ne voli da nešto s njega visi, zijeva... :)

Auto mora izgledati kao nov da bi privukao potencijalnog kupca.
Ili mora ići dosta ispod cijene.
Zbog toga je bolje prvo sve srediti, pa onda u oglasnik. ;)
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

a mozda I budem..ali nevolim skrivat stvari..radije spustim cijenu 200e
Ex. 1856FC mx5 NB FL
BMW E30 325i m50b25
Renntech Crossfire srt6
300c srt8

Moze lock..odustajem ipak od prodaje..draga mi je mazda..
Ex. 1856FC mx5 NB FL
BMW E30 325i m50b25
Renntech Crossfire srt6
300c srt8

Bruno_mx5 wrote:Moze lock..odustajem ipak od prodaje..draga mi je mazda..
:smt023
Nego, imam pitanjce.
S cim si zatamnio svijetla? Kako to izgleda u praksi i ima li problema na tehničkom pregledu?
Ovo mi kul izgleda pa razmisljam da na svojem to napravim.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Jel to ona bučna mala beštija koju znam viđati po Črnomercu (Podolje, Vinogradska, Baruna Filipovića, Ilica..)?

Zatamnio sam sa transparentnim sprejem u 7-8 slojeva i imam problem sto sad to moram skinut
.poslan sam na izvanredni tehnicki i moram dignut auto,skinut xenon,gljivu,povezivac muldi,odtamnit lampe i vratit org auspuh ili stavit nekaj tise..

I da,ja sam taj glasni.. :)
Ex. 1856FC mx5 NB FL
BMW E30 325i m50b25
Renntech Crossfire srt6
300c srt8

A svarno je glasan, nije to loše :), vidi se da guštaš, samo malo polakše po gradu i uskim uličicama, sranje ti se može desiti iz pizdarije, izleti ti netko... i onda to cijeli život imaš na duši...

Bruno_mx5 wrote:... poslan sam na izvanredni tehnicki ...
auuu, sto si naletio na neku akciju ili si se samo zamjerio striceku milicioneru? :-D Za utisavanje auspuha probaj nabavit silencer, kazu da dosta pomaze kod jap style auspuha, a sto se tice podizanja auta, pa koliko ti je spusten? Na tehnickom je bitno samo da se mozes navest na grabu, mislim da je onaj njihov granicnik visok 7-10cm, kako koja STP.