Hmmm?

Evo ne znam sta da radim...uopce ne vozam svoju mazdicu..tu i tamo preko vikenda al stvarno malo...iskreno nemam ni gdje ni kad (posao tramvaj, shoping preko puta zgrade, u izlaske navecer mi ju je žao vozit zbog mekog krova i raznih budala:)...mogao bi bezveze rasipat gorivo po gradu al mi to nije gust..pogotovo u takvom autu...ekipu za voznju ovdje nemam, a za susrete do Zg mi je malo predaleko ici...bavim se mislju da ju prodam nekom odavde ako ima interesa(Bojan i Sash, a i Mario:)zna o cemu se radi i sta je sve ulozeno u auto:) pa eto...mozda je na prodaju :roll: dobrom ponuđacu
OS 333 IR

Evo kao da slušam sebe.
Prvo sredim auto totalno sve riješim i onda ga prodam za uvijek manje nego što sam ga platio.
Ti si ovo ljeto uložio, koliko 7k kn, auto ti je stvarno super i jako lijepo ide. Da nisam uzeo Z4, ozbiljno bih razmislio.
Vec sam i u Z4 u dva-tri tjedna koliko ga imam ulozio 4k kn, a lijepo sam si rekao da cu zamijeniti samo vodenu pumpu i termostat, ali na kraju me strasno smetao zadnji spojler, ogrebotine od kljuca na gepeku i vratima, i sada je kod Hrustica na sredjivanju tih ogrebotina. A vec danima razmisljam da stavim 18" felge jer su mi ove 17" pregrozne.
Tko ga uzme od tebe dobro ce proci.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:Evo kao da slušam sebe.
Prvo sredim auto totalno sve riješim i onda ga prodam za uvijek manje nego što sam ga platio.
Ti si ovo ljeto uložio, koliko 7k kn, auto ti je stvarno super i jako lijepo ide. Da nisam uzeo Z4, ozbiljno bih razmislio.
Vec sam i u Z4 u dva-tri tjedna koliko ga imam ulozio 4k kn, a lijepo sam si rekao da cu zamijeniti samo vodenu pumpu i termostat, ali na kraju me strasno smetao zadnji spojler, ogrebotine od kljuca na gepeku i vratima, i sada je kod Hrustica na sredjivanju tih ogrebotina. A vec danima razmisljam da stavim 18" felge jer su mi ove 17" pregrozne.
Tko ga uzme od tebe dobro ce proci.
slusajte ljudi, slusajte :-D ...uz taj servis ima i novi zadnji lonac od lastovcica i 4 nove gume michelin pilot sport 2..a bome sam i xenone stavio
OS 333 IR

e komsija cemu nasilje ... :) pa ajde osnovat cemo nas sva, miata osijek podruznicu i sve 5. .... ali da ti je auto svaki put kad prodjem pred kucom je istina ... dok recimo se ja bas i ne dam isterat iz auta.

LP
Ivan

e pa gdje ti zivis?..vidam ti auto tamo negdje u zagrebackoj,kersovanijevoj..ne znam tocno koja je
OS 333 IR

IvanOS wrote:e pa gdje ti zivis?..vidam ti auto tamo negdje u zagrebackoj,kersovanijevoj..ne znam tocno koja je
tamo radim (kersovanijeva)... originalno 500 m od tebe samo bračkom uzbrdo :) ... sada u vatrogasnoj (čačićevi stanovi) ....

LP

P.S. odo na jedrenje sutra na sedam dana pa kad se vratim da odradimo neki meet?!

ajde može..javi kad se vratis...moramo okupit jos onih par komada sto viđam po gradu...siva nc, narančasta nb, dvije zelene nb, crvena nb, ima i neka plava nb(jednom vidio), crna nb(al cini mi se da se taj decko malo slupao :? )
OS 333 IR

Re: Hmmm?

IvanOS wrote:Evo ne znam sta da radim...uopce ne vozam svoju mazdicu..tu i tamo preko vikenda al stvarno malo...iskreno nemam ni gdje ni kad (posao tramvaj, shoping preko puta zgrade, u izlaske navecer mi ju je žao vozit zbog mekog krova i raznih budala:)...mogao bi bezveze rasipat gorivo po gradu al mi to nije gust..pogotovo u takvom autu...ekipu za voznju ovdje nemam, a za susrete do Zg mi je malo predaleko ici...bavim se mislju da ju prodam nekom odavde ako ima interesa(Bojan i Sash, a i Mario:)zna o cemu se radi i sta je sve ulozeno u auto:) pa eto...mozda je na prodaju :roll: dobrom ponuđacu
To crevnoj zbilja nije suđeno da se vozi puno, ja sam u 4 godine jedva skupio 20k km s njom i to tako da sam u jednoj godini napravio nekako 10k km, a u sljedeće tri ostalih 10k. A vremena i love samo joj posvetio 3x više nego prvoj s kojom sam u manje od 3 god napravio 60k km.
Mario ..:Alfa:...
Ex NB Classic Red 1.8 ZG-0180-MM
Ex NB Sunlight Silver 1.6 ZG-2622-AA

Re: Hmmm?

Doduse, ja sam ju vozio svaki dan tako da je u onih godinu dana sto je bila kod mene protegnula noge... vozikala se okolo po Istri, Slavoniji, bila na Zumberku par puta itd.

Ali da, zapravo je napravila malo km.

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

meni je osobno tlaka ici s njom na posao kad mi tramvaj stane kod zgrade i ostavi me pred firmom...posebno po zimi kad napada snijeg led i ta sranja,,mucis i sebe i auto,,za otic u shoping ono sto meni treba obavim preko puta...za vozikanje bezveze i bez cilja nisam:)..odnosno nekad sam imao ciljeve ali vremenom su se promjenili:)...eto, htio sam vozit malo kabrio, vozio sam ga, sredio i sad mi vise ne treba kao takav...istu stvar sam napravio i sa motorom...ne znam zasto na kraju se uvijek vratim na bicikl i noge,,a u auto samo u krajnjoj nuzdi i za gust..a gustevi se isto vremenom mijenjaju :-D...eto npr. sad sam se nameracio na neki udobni jaki turbodiesel automatik:)...jer se zelim uvalit u fotelju i vozit..i sad se necu smirit dok i to ne probam :roll:
OS 333 IR

IvanOS wrote:eto, htio sam vozit malo kabrio, vozio sam ga, sredio i sad mi vise ne treba kao takav..
Posteno :)

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

sash wrote:
IvanOS wrote:eto, htio sam vozit malo kabrio, vozio sam ga, sredio i sad mi vise ne treba kao takav..
Posteno :)

Sasa
tak je bilo i kod mene, no ne slazem se kad kazes da ti je pain in the ass ic zimi po snijegu na posao , upravo cinjenica da po snijegu ujutro idem na posao su me silila van iz kuce, sve po boku :D
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200

ma naravno...sve je to ok radi rekreacije..al ono guljenje snijega i leda ujutro mi se stvarno ne da,,,a garazu imam jedino ako uzicam od svojih :smt009 ..al dobro nije to razlog..razlog je da ga stvarno ne vozim koliko bi mi se isplatilo da ga odrzavam i registriram... a kazem opet..nemam neku ekipu ovdje miatasa s kojima bi se rekreativno vozio okolo
OS 333 IR