IL motorsport GB

danas sam pricao sa Ivanom i covjek je spomenuo da bi se naslo zainteresiranih sa GB sa IL-a, imam kombinaciju sa EXFREERIDEROM sa myhraweba za nabavku djelova i covjek je voljan pomoc al kaze da se nije uspio regat??? :smt006

samo za primjer ovo meni fura i dobim doma za 1550kn, nabavna cijena 175e+postarina i carina, meni ok cijena... jeftinije neg bi mene izaslo i nemam zahebancije...vec mi je i Tein-e isfurao po nevjerovatnoj cijeni...a i neki razdjeljnik vakuma je bio u igri :-D
http://www.ilmotorsport.de/shop/article ... a04c66c8e8

a za GB IL daje i popuste :-D

pa ak ima zainteresiranih pisite tu pa cemo nesto skombinirat :-D

Re: IL motorsport GB

davor wrote:al kaze da se nije uspio regat??? :smt006
Provjerio, registracija na forum radi. FF, IE, Chrome. U cemu je TOCNO problem?

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Uzeo bih i ja vjerojatno nešto, nemojte jos ovaj tjedan ništa finalizirat :-D
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

Re: IL motorsport GB

Vex wrote:
sash wrote: Provjerio, registracija na forum radi. FF, IE, Chrome. U cemu je TOCNO problem?
Sasa
IE6? :-D
Ako koristi IE6, neka mu Bog pomogne... :)

Sasa

sash wrote:

Sasa
mozda mu se samo neda kad mu se vec neka budala ponudila da to odradi umjesto njega :-D

Stiv wrote:Uzeo bih i ja vjerojatno nešto, nemojte jos ovaj tjedan ništa finalizirat :-D
nije frka meni spojler stize bez obzira na GB narucio ga vec ranije... al jos neke djindje mindje bi se nasle :-D

davor wrote:
sash wrote:

Sasa
mozda mu se samo neda kad mu se vec neka budala ponudila da to odradi umjesto njega :-D
...a druga budala zbog toga treba provjeravati da li radi registracija na forum...

Za kaznu, cim se rega, lockam mu account dok i tebi i meni ne isporuci six pack piva po nasem izboru :twisted:

Sasa

davor wrote:prenio :-D ...nego kad vec imamo za izbor pive iz cijele EU kaj predlazes da narucimo? :-D :-D
Meni moze neko tamno. Nisam izbirljiv. Doduse, osobito volem piva belgijskih monaha - koje tocno nije bitno :)

Sasa

je stavi tu :-D nego roll cagovi su im mucho skupi jel neko naiso negdje na nesto po povoljnijoj cijeni il da dam radit...?
RASPRODAJA djelova limarije, ovjesa i unutrasnjosti za NB i mehanike za NA 0922237041