Predivan auto...i bit će sretan tko ga kupi, jer žute su stvarno rijetke... nadam se samo da ga ne prodaješ jer moraš... :(
Image

Califoria heh.. :lol:

Prodajem ga jer planiram osnovat familiju:)

Malo je nezgodno voziti ženu i bebu (ili više njih) u našem autu. Dakle, trebam 4 sjedala s tvrdim krovom (iako sam prvo razmišljao o kabrioletu s 4 sjedala, ali je odluka ipak pala na tvrdi krov).

Moja draga vozi službeni auto, a kad ode na porodiljni morat će ga vratit i onda ostajemo na mojoj MX-5 i Moto Guzziju :? što je malo nezgodno..

kako je beba tek u planu, nigdje mi se ne žuri, ali razmiljam unaprijed pa se pokušavam prepremiti na novu situaciju koliko je god to moguće, iako te navodno roditeljstvo uvijek iznenadi ma koliko se ti pripremao na to.. :lol:

Naravno, čisto sumljam da će to biti standardni obiteljski auto s 4 vrata ili nekakav "monovolumen" :smt009 .. dovoljno je 4 sjedala i tvrdi krov.. he he .. nedam se ja još. 8)

v.d ne seri .. 7šta te boli.. za koliko čovijek prodaje auto ..
jebote sam sebi spuštaš cijenu auta ..
i ti ćeš ga 1 put prodavat ..

2 dean ako dođeš na parking svoje zgrade i pogledaš lijevo prema maximiru.. prva velika bijela kuća koja ti zasmeta je moja :)
a naj viši prozor gleda prema tvojoj kući - zgradi :)
EX: ZG-3979-Ah

@ v.d. - ako je tvoja tako dobra, što se cijenkaš za moju!?
...a ako kolekcionarski skupljaš žute, za moju ćeš morat ponudit više od tih 6 i pol..
:twisted:

Šalim se, ali kad već pitaš: moja je još dan danas u puno boljem stanju nego su bile sve koje sam gledao 2004. kad sam ju kupovao..

Inače ovo mi je 5. auto u vlasništvu, a navozio sam stvarno svega od Porschea i Jaguara do stojke i cvajtakt pegle, amaterske trke, diplomirao strojarstvo, pisao članke u časopisima a popravljao sam i brodske i avionske motore, restaurirao oldtimere..

uglavnom dugo i duboko sam u mehanici i vozilima i smatram da znam puno stvari, a to ne naplaćujem nego mi je hobi.

Vjeruj mi: najbolje znam koliko sam truda, novaca, vremena i znanja uložio, a vidim da miata u ovakvom stanju kakva je moja ima i po dosta višoj cijeni tako da sam siguran da ću svoju prodat kako želim. Malo je viša od prosjeka, ali s debelim razlogom.

Drago mi je da si jeftino kupio miatu s 30-ak kilometara, samo iz iskustva mogu reći da rijetko voženo vozilo često zna biti dvosjekli mač... nadam se da će te dobro služiti kao mene moja.

Ako ti je još stalo do cjenkanja, prvo je dođi pogledat,
ovako se niš nemremo dogovorit. :lol:

@v.d.

Ja kad sam kupovao svoju svi su mi govorili "pa mogao si proc' puno jeftinije! Zasto si dao 20k kn vise?!". Svaka roba ima svoga kupca, i pravi kupac ce znat cijeniti to sto je dobio :) Ja u nijednom trenu nisam pozalio sto sam "preplatio" svoju miatu u odnosu na tadasnje prosjecne cijene u oglasniku, jer uzivam u svojim grijanim koznim sjedalima, nardi volanu, abs, daljinskom zakljucavanju, aluminijskim obrubima... i svim onim sitnicama koje uz te "prosjecne" ne bih imao :) A da ne pricam o tome da je za razliku od tih drugih bila u savrsenom mehanickom stanju i redovito odrzavaan...
NB FL Magic - ZG*9999AH