Riknuo prekidac prozora

Dakle jucer mi je riknuo prekidac za spustanje/dizanje prozora...lijevi vozacev...nije motoric stakla nego bas taster na srednjoj konzoli..pukla su ona neka mala ispupcenja koja nasjedaju...itd :roll: :-D ...ne moze se lijepiti itd jer bi isto bilo kratkog vijeka...u Mazdi bi naravno trebao kupiti komplet kuciste sa 2 tastera itd pa nisam ni pitao za cijenu :x ....e sad JAAKOO BI MOOLIO ako neko moze nabavit takav prekidac al da ne moram narucivati sa ilmotora i slicnih izvora jer mi se ne isplati za to malo govno...placam prekidac i trud na tekuci racun odmah :smt006
OS 333 IR

bagi wrote:ja bi sa ila trebao neke sharafe pa ako oces mozemo cuzamen
žemo...ako moze da ti ja uplatim na tekuci kolko treba a ti mi posaljes postom onda..e sad ne znam da li se moze posebno prekidac narucit ili moram cijeli sklop sa 2 prekidaca i kucistem?
OS 333 IR

IvanOS wrote:e sad ne znam da li se moze posebno prekidac narucit ili moram cijeli sklop sa 2 prekidaca i kucistem?
Nemere.

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Znam točno šta ti se desilo, imao sam iskustva sa time, to se može popraviti, samo treba znati. Skini taj dio i pošalji mi u ZG, pa će ti ga meštar popraviti. Bitno je samo da su ti ti pipci još uvijek tamo, bez obzira što su puknuti. Novi dio ti je u Mazdi mislim 900kn, a on ti to riješi za 200-tinjak. Ili naruči novi izvana.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Meni se isto to dogodilo kroz koju godinu unazad...
Kao što Bojan kaže, nađi si te male plastične komadiće koji su pukli i zalijepi ih nazad sa nekim dobrim ljepilom.
Meni drži i ne radi probleme od kad sam zalijepio, a davno je to bilo.

bojan wrote:Znam točno šta ti se desilo, imao sam iskustva sa time, to se može popraviti, samo treba znati. Skini taj dio i pošalji mi u ZG, pa će ti ga meštar popraviti. Bitno je samo da su ti ti pipci još uvijek tamo, bez obzira što su puknuti. Novi dio ti je u Mazdi mislim 900kn, a on ti to riješi za 200-tinjak. Ili naruči novi izvana.
nazalost pipaca vise nema :( ...toliko su bili sitni da sam ih bacio pa sam uzeo samo prekidac kao uzorak..al stvarno..sitni su bili kao neke mrvice kruha, ako mislimo na isto...prekidac jos imam-jel se moze s njim nesto napraviti...zaljepiti nest slicno pipcima?
OS 333 IR

Je, stvarno su mali, kao pola vrha šibice...

Ovako bi ja to onda napravio:
Uzmeš stupnu bušilicu, fiksiraš prekidač u mali pomični škrip i izbušiš sa vrlo malim svrdlom rupice na mjestu di su bile te male plastikice...
Poslije toga bi unutra zavrnuo male vidice kao npr. od sata ili mobitela...

Moglo bi upalit...

Bagi, jel moze onda tako?...kad si mislio narucivati?,,,trenutno ga dizem i spustam sa malim srafcigerom :-D :-D :oops:
OS 333 IR

bagi wrote:kajaznam ocemo u pon odma?
sto se mene tice moze...samo ne znam kak se zove tocno taj dio sto meni treba :oops: ..jel znas ti o cem se radi?
OS 333 IR

bagi wrote:chemo skuzhit :)
e aj ipak da sacekamo malo ak ti se bas ne zuri....idem u ponedjeljak na auto otpad vidit jel ima sta s neke slupane trojke ili šestice...mislim da ce pasat
OS 333 IR

nisam jos nista nasao :( ...ako nisi narucio jos mozemo zajedno, samo ne znam da li se moze posebno prekidac ili moram cijeli sklop?...i koliko bi kostalo? u mazdi je neka abnormalna cijena :x ...prvo mi je receno oko 900 kn da bi na kraju dobio cifru od 2500kn???...kontam da je to ono kuciste sa 2 prekidaca..ne mogu vjerovat da toliko moze kostati :smt009
OS 333 IR

jel ima netko iskustva s firmom Auto remont iz Belovara?..ne nadem ju na internetu...kaze mi lik da bi on mogao imati takav prekidac??
OS 333 IR