Pa mislim ono, najedamput se prodaju dva najbolja primjerka mx5 u Rvata grrrr..... :?
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

zadnje je bilo hjundaj akcent gt i maxi skuter (upravo ide na vozacki za A kategoriju)

ajd da je ko precjednik veleizdaju pochinio sa nekim jachim autom...

sto veli (jedna) zhena: ajd ak me varas, bar da je zgodna
<---- prodajem oglasni prostor --->

Ma vec sam na kavi pricao, ali kako si dosla kasnije... a series of unfortunate events... idemo redom:

- uvode mi naplatu parkinga kraj posla
- firma ne zeli financirati cijeli dio parking karte vec samo dio koji ide drzavi (400 kn oni u proracun jer se racuna kao moj dohodak, 400 kn ja za kartu)
- ne moze se smuljati na stanarsku po 55 kn jerbo se ne mogu odjaviti sa sadasnje adrese i prijaviti tamo negdje (stan mi je bio oslobodjen poreza pri kuplji, ali moram biti 5 godina prijavljen tamo inace naplacuju porez, 5%od vrijednosti)
- onaj koji dize stanarsku mora biti vlasnik auta ili da na njega glasi leasing (prije je islo svakako, sada ne - barem ne sluzbeno, ako netko ima vezu nek se slobodno javi)
- curin ured u Ilicu ima garazu, ali Miata se ne moze popeti gore (stara je kako tako mogla kad sam joj malo ostrugao one zastite na pragovima, nova niti u ludilu)
- povrh svega, prokleto mi je zao razjebavati ovako fantasticno slozen auto svaki dan na nasim posranim ulicama, a ne mogu si priustiti da mi Miata stoji u garazi za slobodno vrijeme a da ja ganjam neki drugi auto

Kombinacija maksi skuter za mene 6-9 mjeseci u godini i neki mladji polovni auto u kojem bi i ja vozio zimi je trenutno najbolje rjesenje. Nikad prije nisam vozio motor (50ccm skutere tu i tamo ne racunam), ali po ovome sto sada vozikam znam da cu imati barem neki petrolhead odusak svakog dana. Drugaciji od Miate, ali meni zanimljiv na svoj nacin.

Uzeo sam za pocetak jedan mjesec parkirnu kartu dok se situacija s parkiranjem na divlje tu negdje oko Tresnjevke ne istalasa, auto je u oglasniku - ako ne dobijem na lotu (jea rajt, niti ga ne igram) ili se nesto drugo od gore navedenog ne promijeni, auto ce biti prodan...

Nadam se da ce auto kupiti netko tko zna prepoznati sto kupuje jer ovo sto je Mario napravio s ovjesom i kocnicama je pravi primjer kako se moze iz inace prilicno serijske NB 1.8 (zanemarimo CAI) napraviti Miatu koja se ponasa puno bolje na zavojitoj cesti... ako stignemo otici na Marof, nadam se da ju vozac nece iznevjeriti i da cu mocu gustati u razlici... preko ljeta je po Istri bio neopisiv uzitak letejeti po zavojima, znajuci da imas rezervu u ovjesu i kocnicama na raspolaganju.

Uzasno mi je zao sto mora na prodaju, ali dec lajf.

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

pfff exkjuzes! ajd priznaj da staris i da te zena prca :twisted: sad traktati garaze parking ovo ono :-P

Njet :smt006

Sasa

Hmmmmm
Mislim da je ipak Bagui u pravu, svi smo mi(barem decki) bar jednom culi
"daj si kupi normalan auto, nemas zadnje siceve,bla bla...."

reko bi cika Rojs "budi musko i reci p... sam" heheh kakav lik

sooo ju ar going to be a averiđ kar drajver?? Not a good think to do, no no... :(

Al ajde vjerojatno nas sve ceka takva sudbina normalnih vozaca, nekog prije negog kasnije... :?
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

Dare wrote:
Ja to slušam svaki dan, ali ne dam se... :-D :-D
Image

dosli jednom kod curine rodbine na selo, i oni stali natrpavat meso, vino, voce povrce i sad veli Dada da to ne stane u auto, i kak nebi stalo ovo ono vide oni "gepek" i au3pm...

sljedece godine dodjemo opet ista prica, samo rodbina smanjila dozivljaj i onak par vrechica natrpali. veli cura, to ne stane. kak sad ne stane ovo ono, a mi dosli na motoru (gepek je bio jedan ruxak), tak da smo uzeli sam 2 litre vina :)

moral of d stori je: kad te prcaju da ti je mali (auto), upozori da uvjek moze bit i manji(auto) i da je tu da zadovolji mene a ne nekog drugog :twisted:

Dare wrote:Hmmmmm
Mislim da je ipak Bagui u pravu, svi smo mi(barem decki) bar jednom culi
Nema mjesta za nikakve hmmmmmove, Bagi nije u pravu i samo se zajebava.

Iako mi je cura ljubiteljica CUV/SUVova, nikad nije niti izokola niti natuknula da bi trebalo prodati Miatu da se kupi neki normalan auto - ona prihvaca da je taj auto moja radost i zanimacija, te se tome i prilagodi kad se ide na more i slicno.

Stovise, kao sto je Mario zahvalan svojoj supruzi i ja sam zahvalan svojoj dragoj sto me razumije i podrzava kada je rijec o Miatama.

Gore sam naveo prave razloge prodaje - ne trebate traziti skrivene motive ili ne znam sta.

Sasa

bagi wrote:moral of d stori je: kad te prcaju da ti je mali (auto), upozori da uvjek moze bit i manji(auto) i da je tu da zadovolji mene a ne nekog drugog :twisted:
Ili krace: "moje pare, moj zivot, moj izbor - kom ne pase, ne pasem mu niti ja"

Sasa

osjecam nervozu jer se moras rijesit miate... steta, a bas mi se svidja primjerak, a i mislim da je cijena definitivno vise nego postena za nju ... Steta sto vec imam jednu, inace bi je kupio
:-D
NB FL Magic - ZG*9999AH