Već jedno pola godine razmišljam samo o kupovini miate, ali još uvijek sam tanak sa nofcima. Kako mi se ne žuri i vremena imam još jedno godinu dana(najviše) u međuvremenu stalno gledam po oglasima i forumima šta se nudi i priča.
Znam da je mx-5 relativno rijetko auto pogotovo u hrvatskoj i da je teško naći točno ono šta si zamisliš, pa me zanima kako ste vi došli do miate koju trenutno vozite? Znam da postoje oni koji auto kupe i u autosalonu, ali takva iskustva i nisu od velike pomoći u ovoj situaciji.
Prvi i najvažniji uvjet mi je da je 1.8 motor, a vidim takvih je 8.8% miata u oglasima pa mi to još više otežava situaciju. Boja mi toliko i nije važna, podnio bi bilo koju jer lijepa je u svakom izdanju. U oglasima od 10 njih, 9 ih je crveno pa eto recimo nebi crvenu.
Jeste li vi "upadali" ljudima koji ste vidili da voze mx-5 sa pitanjima dali možda prodaje ili ste tražili nekog dedu od 70 godina šta je sa 55 konačno ostvario svoj dječački san i kupio malog kabria kojeg je oduvijek želio, ali provoza ga samo 3 puta u 20 godina jer ga muče bubrezi pa nemože dalje od 500 metara od kućnog praga?
Možte slobodno navest koliko vam je trebalo da nađete miatu i koliko ste je planirali uzet... (da znam da nisam jedini)