poznavajući situaciju na tržištu kod nas, taman ću se izvozati još malo prije nego ode novom vlasniku, jedno 3-4 godine! :twisted:
OS-142-HE

Welkam!

Dok se ne javi netko tko možda zna auto - da ti pitaš lika da pošalje fotke sadašnjeg stanja auta i tih oštećenja na prednjem i stražnjem braniku?

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

pozdrav,

meni je cijena isto jako pristupacna za 93tkm jos je 1.8 i nb FL...mora da je neka kajla s tim a i smo je jednu sliku stavio :roll:
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

Jel znate onu situaciju kad stara debela baba dade oglas sa slikom top modela? Ma siguran sam da se za te novce daje auto u perfektnom stanju. Ajde neka javi kada vidi, baš me zanima.... :-D

DarioZg wrote:al ga komplicirate, ne valja ako je skupo, ne valja ako je jeftino... odes, vidis i bok :)
:-D

mik wrote:
DarioZg wrote:al ga komplicirate, ne valja ako je skupo, ne valja ako je jeftino... odes, vidis i bok :)
:-D
Jedino te "odeš vidiš i bok" opali po džepu npr. ako živiš u Splitu i ideš gledat auto u Osijek i sl. A udarac po džepu od dvjesto eurića koliko barem potrošiš sim i tam te još više zaboli ako na kraju od onog "odeš, vidiš.." ostane "bok". Dakle, nije tak jednostavno, ne? :-D

Zato su tu forumi...
Kad sam gledao bekija, našao sam jednog u splitu, našao jednog u zagrebu. Pregledan i jedan i drugi (u servisu), dobio na mail kompletnu dijagnostiku -
odlučio se za zagrebačkog, došao po auto s parama, sjeo u njega, provozao ga, i kupio maltene bez dizanja haube... ;)
OS-142-HE