ja bi gleda da je auto udobno, da ima klimu, da stanu kolica... glupo je da sad gledaš neke monovolumene ko svi nakon ženidbe, to je bespotrebno. :-D
mislin da bi ti neki kompakt turbodizel bio sasvim dovoljan... ovo mi djeluje ok ako je u dobrom stanju
http://www.auti.hr/automobili/oglas-787800/

jedini problem s alfom je što je poslije ne možeš ni prodat ni darovat, kolega je ima 146 1.6 iz 95 mislim, iznenadio sam se kako je auto opremljeno i dobro izgleda iznutra, njega je 2 godine služila bez kvara, sad sve ovisi... :?
NJŽS

Bullet wrote:ja bi gleda da je auto udobno, da ima klimu, da stanu kolica... glupo je da sad gledaš neke monovolumene ko svi nakon ženidbe, to je bespotrebno. :-D
To i gledam :-D

Alfa - thanks but no thanks :-D
ZG6303BK srebrna NB

OT :)

bagi wrote:sve to goli K ako iza filtra ne pushe neshto ala turbina il kompresor...
bojan wrote:U mome slučaju, zašto bi puhalo ako imaš 231ks čisto dovoljno za mene.
bojan wrote:
mcclarion wrote: moguće je da ti je na sljeme bilo zabavnije ić puntom zbog momenta .. ok ..
ali isto tako mislim da ti je puno veći gušt starom cestom prema moru s rx-8
itd
... Samo da su ugradili nekakav turbo ili kompresor, to bi bio sasvim drugačiji auto.

Aha, jesam te!!!
Citam neke stare postove, pa tu ima epic stiva, ovjes bagi-mcclarion ili kn filteri rx8 ide/neide :-D :-D

Da pojasnim, naravno da auto sa 231ks ide, ali na ravnom i kada imas dovoljno prostora. Jednostavno taj manjak momenta na izlasku iz krivina te ubija u pojam. U biti sve mi je bilo ok dok nisam kupio Z4, i onda vidio kako auto sa 231ks moze ici. Znam, znam to su razliciti tipovi auta, ali vecina vlasnika Rx-8 sa kojima sam razgovarao se bunila na istu stvar.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Ne znam da li još tražiš auto, ali sjetio sam se da od frendice stari prodaje Mazdu 323F, znam da su prvi vlasnici i da s tim autom nikad nije bilo problema... nazvao sam danas frendicu da mi da broj od starog, pa evo:

0912011478

Čovjek se zove Drago i kaže frendica da će on ispričati o autu sve potrebno... ;)

pozzz
Image

Super, točno ono što si htio i za budget koji si htio.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

:smt023

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Evo par dojmova nakon par voznji...

Auto je sve ono sto miata nije (dakle ne valja) ali je upravo ono sto mi treba :-D. Vrlo udoban, prostran i opremljen... od milja ga zovem tenk :-D. U gepek stane puuuno usprkos plinskoj boci. U 4. brzini na 100 km/h je na oko 2500 okretaja, sta da velim - pravi kruzer za autobahn.
ZG6303BK srebrna NB