vodim se prema cijeni online konfiguratora na kojem sam ubacio sve... ali prije jedno godinu bar pa je vjerovatno to.bojan wrote:Ti si se zeznuo, evo gledam u cijenik, 249.000 i nešto najskuplja Miata.
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*
Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich
vodim se prema cijeni online konfiguratora na kojem sam ubacio sve... ali prije jedno godinu bar pa je vjerovatno to.bojan wrote:Ti si se zeznuo, evo gledam u cijenik, 249.000 i nešto najskuplja Miata.
Nitko ne generalizira zato sam i napisao da Kruno ima drugačije mišljenje a ja dajem svoje mišljenje, a ionako ne znam kakve veze ima ičija građa sa tvrdoćom siceva. Jednostavno su pretvrdi za svakodnevnu upotrebu, a ovjes mekan.mcclarion wrote:2 Bojan glede siceva .. Čuj nemoj generalizirati .. nismo svi isto građeni
Ha cuj, nije isti osjecaj tvrdoce/mekoce kroz primjerice moj gluetus maximus MAXIMUS i kroz dupe nekog vitkijeg muskarca ili da prostis zenebojan wrote:a ionako ne znam kakve veze ima ičija građa sa tvrdoćom siceva
Ha, ha, točno, ali ne bi li mršavom muškarcu/ženi, sic onda trebao biti tvrđi, a ovom drugom mekši?:)sash wrote:Ha cuj, nije isti osjecaj tvrdoce/mekoce kroz primjerice moj gluetus maximus MAXIMUS i kroz dupe nekog vitkijeg muskarca ili da prostis zenebojan wrote:a ionako ne znam kakve veze ima ičija građa sa tvrdoćom siceva
Sasa
Trebao bi, ali neki to vole tvrdjebojan wrote:Ha, ha, točno, ali ne bi li mršavom muškarcu/ženi, sic onda trebao biti tvrđi, a ovom drugom mekši?:)
Normalni sicevi u NC su odlični (osim kvalitete izrade i materijala), profilirani su, dobro drže, a opet ima i dovoljno mjesta, nešto kao NB FL, ali stvar je u tim recaro sicevima, bili bi izvrsni za stazu, Sljeme itd., ali probaj 10 puta ući i izaći iz njih u sat vremena.sash wrote:Ja nisam plakao za mjestom u nijednoj NC koju sam vozio okolo (ne samo sjedio nakratko) - dakle, opet smo na koliko baba toliko žaba...
Sasa
Ne, na njima nije pisalo Recaro, ali kad usporedim slike s onima na NC 2.0 Limited koju sam vozao po Kaliforniji oblik sjedala je identican.Stiv wrote:I sa tim recaro profiliranim sicevima?
Točno i provjereno.bojan wrote:Inače najbolje profilirane siceve od mainstraem proizvođača mi ima Alfa, npr. kod sestrine FL GT-ejke su fenomenalni, jako profilirani, ali udobni i ima dovoljno mjesta, a isto je i na GTV-ejkama i njihovim Spidericama serije 916.