bojan wrote:Ti si se zeznuo, evo gledam u cijenik, 249.000 i nešto najskuplja Miata.
vodim se prema cijeni online konfiguratora na kojem sam ubacio sve... ali prije jedno godinu bar pa je vjerovatno to.
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*

mcclarion wrote:2 Bojan glede siceva .. Čuj nemoj generalizirati .. nismo svi isto građeni 8)
Nitko ne generalizira zato sam i napisao da Kruno ima drugačije mišljenje a ja dajem svoje mišljenje, a ionako ne znam kakve veze ima ičija građa sa tvrdoćom siceva. Jednostavno su pretvrdi za svakodnevnu upotrebu, a ovjes mekan.
Ja volim tvrd ovjes, mekane siceve.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:a ionako ne znam kakve veze ima ičija građa sa tvrdoćom siceva
Ha cuj, nije isti osjecaj tvrdoce/mekoce kroz primjerice moj gluetus maximus MAXIMUS i kroz dupe nekog vitkijeg muskarca ili da prostis zene :-D

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

sash wrote:
bojan wrote:a ionako ne znam kakve veze ima ičija građa sa tvrdoćom siceva
Ha cuj, nije isti osjecaj tvrdoce/mekoce kroz primjerice moj gluetus maximus MAXIMUS i kroz dupe nekog vitkijeg muskarca ili da prostis zene :-D

Sasa
Ha, ha, točno, ali ne bi li mršavom muškarcu/ženi, sic onda trebao biti tvrđi, a ovom drugom mekši?:)
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:Ha, ha, točno, ali ne bi li mršavom muškarcu/ženi, sic onda trebao biti tvrđi, a ovom drugom mekši?:)
Trebao bi, ali neki to vole tvrdje ;)

Sasa

Ja kad sam sjeo u tu NC s tim sicevima sam imao manje mjesta oko sebe nego kod sebe u NBFL. Sicevi su jako profilirani i netko krupnije konsitucije (ne mislim sad tu debeli, nego sa sirim ramenima, bokovima, itd) jednostavno NE STANU u siceve kako spada...
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

Ja nisam plakao za mjestom u nijednoj NC koju sam vozio okolo (ne samo sjedio nakratko) - dakle, opet smo na koliko baba toliko žaba...

Sasa

sash wrote:Ja nisam plakao za mjestom u nijednoj NC koju sam vozio okolo (ne samo sjedio nakratko) - dakle, opet smo na koliko baba toliko žaba...

Sasa
Normalni sicevi u NC su odlični (osim kvalitete izrade i materijala), profilirani su, dobro drže, a opet ima i dovoljno mjesta, nešto kao NB FL, ali stvar je u tim recaro sicevima, bili bi izvrsni za stazu, Sljeme itd., ali probaj 10 puta ući i izaći iz njih u sat vremena.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Stiv wrote:I sa tim recaro profiliranim sicevima?
Ne, na njima nije pisalo Recaro, ali kad usporedim slike s onima na NC 2.0 Limited koju sam vozao po Kaliforniji oblik sjedala je identican.

Ali to ti je manje bitno - opet, nije svakom isti osjecaj, osobito ako sjednes drito iz NB u NC. Ili jos vise iz NB u NA.

Sasa

Inače najbolje profilirane siceve od mainstraem proizvođača mi ima Alfa, npr. kod sestrine FL GT-ejke su fenomenalni, jako profilirani, ali udobni i ima dovoljno mjesta, a isto je i na GTV-ejkama i njihovim Spidericama serije 916.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

meni su ovi recaro u tom crvneom nc super

ajd nisam se vozio na njima 6h u komadu, al ovo kratko. sve 5
<---- prodajem oglasni prostor --->

bojan wrote:Inače najbolje profilirane siceve od mainstraem proizvođača mi ima Alfa, npr. kod sestrine FL GT-ejke su fenomenalni, jako profilirani, ali udobni i ima dovoljno mjesta, a isto je i na GTV-ejkama i njihovim Spidericama serije 916.
Točno i provjereno.

Nakon vrlo kratkog vremena sjedala su mi bila potpuno udobna, uopće nisam primijetio nikakvo stiskanje. Odlična su za vožnju, jer Miata je i namijenjena za vožnju i ganjanje, a ne kao što ju mi vozimo - kao svakodnevni auto.

Vozio sam se u njima cijeli vikend, kad smo išli na Balaton. Da niste o tome počeli pričati ovdje na forumu, ne bih uopće to niti zamijetio.

Vidio sam nekoliko NC-ova koje ljudi ne paze, auti su u dosta lošem stanju, nisu uopće za kupiti, a ova je najbolje što sam vidio. Fakat je sačuvana i djeluje jako dobra. I ima snage za guštanje i pravo ganjanje.

Kad smo bili na Balatonu, Bojan i ja smo se tako dobro izganjali, da mi je bilo žao što je bio kraj rute. Mislim da je i njemu bilo žao
NB FL Magic
ZG*1538-BJ
Titan siva colour