davor wrote:je stavi tu :-D nego roll cagovi su im mucho skupi jel neko naiso negdje na nesto po povoljnijoj cijeni il da dam radit...?
Ja bi na tvom mjestu provjerio jos ove okolne firme tipa omp ili sl., pa ako nema po normalnoj cijeni onda uzmes dobre nacrte s neta i kod lokalnog mestra na izradu.

OMP ima samo full cage na koji nejde krov i kosta slicno ko ovi sa ILa... zgleda da bu Bartol radil :-D
RASPRODAJA djelova limarije, ovjesa i unutrasnjosti za NB i mehanike za NA 0922237041

Meni trebaju spone vec su pri kraju ali 50E je cijena kao i kod nas, jedino ako je neko kupovao vec pa moze reci da li su nesto kvalitetnije?

Dean wrote:Stiv,
Ja ti imam taj nosac tablice prednji plasticnii. Novi, nekoristeni, poklonit cu ti.
Woohoo :-D

Buduci da nema na ilmotorsport, narucio sam tepihe u Mazdi, tako da sam onda nabavio sve sta mi je trebalo :lol:

I'm outa this GB :smt006
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

Kao i svake zime, i Ilmotorsport nudi 10% na kupnje do 500E, i 15% na kupnje preko...

Netko mislio nešto naručivati? :D
OS-142-HE

nisam ali , uvijek ima ono ali :-D

cekam jos 3 mjseca da razbijem kasicu prasicu :) pa da ubodem auspuh

Ako planirate kupnju sa IL-a, pišite.

Meni je plan komplet selena, doduše za prosinac kad će biti božićni popust. Oldschool je također u nabavi, pa osvježavamo temu, ako je još tko zainteresiran za group buy u narednom periodu..

Okvirni iznos: 350 ojra
Planirani termin narudžbe: 12/2016
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

kao sto je ferovca reko..da dignemo ovo iz mrtvih,ja uskoro narucujem sa ill-a killer,nosace motora,kit za obnovu gumica mjenjaca i kompic isto sitnice...bit ce dobra cifra pa eto ako ko sta jos uzima u skorije vrijeme nek napise,mozda dobijemo group popust
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

Ajde kad formirate neki konacni spisak za group buy, pitat cu ovu ekipu iz Ilmotorsporta sto sam ju upoznao u Nizozemskoj za neki popust...
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)