ma nije da ti nitko ne vjeruje, nego je bio problem sto lik nije tio slat prije (tj mi smo bili nesposobni dogovorit).

sad ces dobit titulu mx5parts diler, tako da svi buduci upiti idu preko tebe :)
<---- prodajem oglasni prostor --->

ha ha ha...ma nema beda...
ja sam uvijek za pružit ruku pomoći (osim ako nije neka fizikalija u pitanju!) :-D

ma ovo je dio robe koju mi je mogao odmah isporučiti. ima još drugi dio pošiljke koji nije slao jer ju nema na lageru. to će ići kroz tjedan-dva. javi mi se pa da se nađemo na nekoj kavi i dogovorimo kad ćemo naručiti. ako znaš da još netko želi nešto naručiti slobodno ga povedi pa ćemo složiti listu onoga što nam treba.
pozdrav,
Toni

Hebote, pokromirat ces cijeli auto ;)

Bas me zanima kakvi su tepisi - Bojane, ti si one svoje fine (kada si imao crnu unutrasnjost) uzimao u Mazdi ili?

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

pa ovo je samo dio kroma koji je sad imao za isporučiti. još će toga dosta ići.
što se tepiha, naslona za ruke te svih ovih sitnih gumba za učvrščivanje tiće to su sve orginalni mazda dijelovi. ja sam isto mislio da su to neki tepisi koje su oni sami radili no deklaracija je orginalna! :-D

pozdrav,
Toni

jeste, original. doduse svojih se ne sjecam, posto sam ih prvi i zadnji put dobro pogledo pred 8 godina kad su ih stavljali u auto :)
<---- prodajem oglasni prostor --->

Ajde bas super kaj ti je uspjelo, svaka cast :smt023
Nis bumo neku kavu zorganizirali pa napravili group buy...
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

moram priznati da od svega što sam naručio najviše su me razveselile one sitnice tipa gumbi, vodilice i takvi detalji kojih je falilo svuda po autu. sad mi napokon tapecirung stoji kako treba! :D
jedva čekam novi order i nove detalje! :-D