nebohodac wrote: ↑8.07.19. 13:51
Mali update: dakle isao danas kako sam i spominjao pogledati miatu za koju sam postavio link u prethodnim postovima.
Napominjem da nisam nikakav strucnjak za miate pa su mozda sve moje opaske samo moji osobni dojmovi.
Dakle: nema hrdje u prostoru motora, na nosacima sasije i slicno, pragovi izgledaju svrsti i bez hrdje. Nema previse hrdje ni na podvozju auta. Nema hrdje u prtljazniku, ni oko nosaca vrata. To su sve neka kriticna mjesta za miate. Limarija izvana: ima par ogrebotina, jedna dvije dublje. Prednji branik je neki aftermarket, zamijenjen zbog udara, ljusti se boja s njega, lose je namjesten. Lijevi far razbijen.
Auto ima bar tri razlicite nijanse crvene boje. Hauba je jedne boje, prednji branik druge, bocne strane iznad prednjih blatobrana trece, straznji branik trece i pol boje itd...
Krov je u losem stanju, nisam provjeravao da li pusta ali iznutra je sav pohaban.
Sjedala : vidljivo na slikama. Plastike su na prednjoj konzoli ok, jedino na suvozackom mjestu s lijeve strane izgrebana.
Plastike na vratima, kvake i ostalo su izblijedile.
Auto se vozi ravno, pali iz prve, vuce tako-tako( probao sam dosad tri miate).
Nista nije lupalo za vrijeme voznje. Nisam vozio auto na pregled kod mehanicara pa ne mogu komentirati stanje mehanike i motora.
Ukratko, ne izgleda kao auto kojem je netko bar u zadnje vrijeme posvecivao previse paznje. Zacudo, nema hrdje na bitnim dijelovima, ali je bio udaren, sto mi je priznao i sadasnji vlasnik i lose je popravljan i lakiran.
Nadam se da sam bio od pomoci, a isto tako fer prema sadasnjem prodavatelju.
Ako nekoga zanima jos detaljnije nek me slobodno kontaktira telefonski ili pita na forumu.
Lp.
Hvala inkspotu i ostalima za savjete prije pregleda automobila.