Bok

Evo gledam 137.000 km , to je nista km , ako su stvarni

Unutrasnjost bi trebala biti ok, za tu km.

napravljen mali servis
napravljen veliki servis

Pa naravno da je morao mjenjat zupčasti , dal ga je mjenjao on ili prvi vlasnik

Jer auto ima 17 god a koliko se ne varam 10 god je vrijeme za promjenu bez obzira na km.

Pitaj koji mu je remen 2 ili 3 čisto da vidis kako diše.....

Slike koje su postavljene ne govore nista crni auto u mraku hihhi

Odi vidi , probaj , pa ces znat na cemu si

Sta te brine , poslikaj pa pitaj ekipu ako imas nedoumicu.

Sretno.

Koliko me sjećanje služi, nama su u renaultu rekli da je zupcasti svako 80k km ili 5 godina, sto god nastupi prije. Predpostavljam da je to nekakvo univerzalno pravilo, tako da bi imalo smisla da je mijenjao oko 15-e godine auta (treca promjena). Ne znam, nitko se ne javlja na mob (govorim o sibenskoj).

Na mx5 je na 90tkm veliki servis. Ali to ti nije problem. Veliki servis je cca 2000 kuna i miran si.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Pogledao ovu iz Splita.

Auto stoji parkirano u dvorištu utopljeno u smeće koje se skuplja okolo, udareno je na oba prednja blatobrana s tim da je s desne strane lim poravnat i kitan. Prednji branik lagano odignut, očito se nasadio na nešto prednjom lijevom stranom jer je tu plastika branika pukla. Boja općenito puna sitnih oštećenja uzduž oba boka auta (nije se pazilo gdje ga parkira pa su ga izbubali drugi auti). Lak na stražnjem braniku ispucao. Felge dobrano oksidirane.

Iznutra, sve prljavo i zapušteno, koža/navlaka volana puknuta na jednom mjestu. Hard top je loše obojen u plavo, na par mjesta probija originalna boja i vidi se da je u originalu bio žut. Očito postoji i neki problem s airbagom jer na kontrolnoj ploči treperi lampica dok auto radi... Na autu je u banci još uvijek upisan neki teret (mada vlasnik tvrdi da to 'nije ništa').

Dalje od toga (provjera kod mehaničara) nismo išli jer vlasnik ne želi ni čuti za snižavanje cijene. Kad sam sve vidio samo sam pitao jel' to (26k) konačna cijena, on rekao jest i ja se pozdravio. On veli da mu je drago što nisam pokušavao sniziti cijenu jer su mu neki govorili da auto i nije baš, ali je on zato i ponudio tu cijenu koja je. Tko će starom pomorcu išta objašnjavat.

Ukratko, ne razumijem zašto ga je uopće oglašavao, žali Bože lijepog autića.

Ima jos auta u oglasniku.
Ovaj definitivno nije ok.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-