Trenutno mi je sedmi auto i nemam ju gdje držati, pa malo čistim dvorište, auto je u super stanju i onak tko uzme neće požaliti 👍🏼
Nbfl SB-500-FN
Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich
#humblebrag ovo sa "sedmi auto"Marko8 wrote:Trenutno mi je sedmi auto i nemam ju gdje držati, pa malo čistim dvorište, auto je u super stanju i onak tko uzme neće požaliti 👍🏼
To je najmanji problem.Marko8 wrote:Bivši vlasnik mi je rekao da su ju zaštitili samo s tim od hrđe, meni se to ne sviđa od prvog dana jer ne mogu sa sigurnošću tvrditi šta je ispod, a hrđe nigdje drugdje nema, a i ružno mi je, imam dojam da je višlja nego sto ubiti je 😀
Ne griješiš, al ta zaštita nije svemoguća... i na maženim i paženim primjercima će ju prije ili kasnije probiti, oš kamenčići izvana (dolje ispod na zaobljenom dijelu praga) oš traljavo složeni pragovi iznutra (gdje se sakuplja voda, sol i sl.).Vedo wrote:Nisam siguran, ali Miata već ima neku vanjsku zaštitu po pragovima s obzirom da je površina hrapavija po pragovima, neka me netko ispravi ako griješim.
Da... Jedva čekam dogovore sa limarom oko toga.sash wrote: Doduše, pragovi se lako srede, to nije tragedija. Prednji railovi OTOH
Ja te mogu upoznati sa dečkom koji je meni radio. Za sada se čini kao dobro odrađen posao, ali pravi test tek dolazi - zima i sol. Ako se nakon zime pokaže da je sve ok, njemu ću dati i railove da mi sredi.Vedo wrote:Koje limare je uputno kontaktirat u vezi pragova i prednjih railova? Mislim, da znaju što rade i da to odrade kvalitetno, dugotrajno i ne basnoslovno skupo...
Još si ne mogu objasnit da se ti prednji railovi ne mogu nekako zaštitit pa da se zaustavi korozija na tom dijelu....
E, tog lika sam i ja nasao preko mx5oc.co.uk foruma - specijalist za takve pizdarijeRaziel wrote:BTW; čak možda razmišljam uzeti ove gotove limove, ali ću to vidjeti sa njim kad se budemo dogovarali.
http://www.themx5restorer.co.uk/shop/ne ... rs-panels/
Ne cine mi se nes specijalno komplicirani ti limovi.Raziel wrote:BTW; čak možda razmišljam uzeti ove gotove limove, ali ću to vidjeti sa njim kad se budemo dogovarali.
http://www.themx5restorer.co.uk/shop/ne ... rs-panels/