Goldin wrote:S obzirom na činjenicu da su cijene u odnosu na prošlo ljeto doslovno sve redom prenapuhane, pričekaj zimu.
Puno je 3200 za ovu? Recimo da je takva kakva je opisana, u odlicnom stanju.
Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich
Goldin wrote:S obzirom na činjenicu da su cijene u odnosu na prošlo ljeto doslovno sve redom prenapuhane, pričekaj zimu.
Nije losa cijena ako je sve okimadjer wrote:Goldin wrote:S obzirom na činjenicu da su cijene u odnosu na prošlo ljeto doslovno sve redom prenapuhane, pričekaj zimu.
Inkspot wrote:Nije losa cijena ako je sve okimadjer wrote:Goldin wrote:S obzirom na činjenicu da su cijene u odnosu na prošlo ljeto doslovno sve redom prenapuhane, pričekaj zimu.
Hvala na info. A tek presvlake sicevaGoldin wrote:Nekako mi interijer djeluje previše istrošeno za tu kilometražu...ali opet možda sam u krivu, provjeri km na tehničkom.
Zašto je još uvijek na RI tablicama? Pazi da ne bi imao problema sa prijepisom ako auto nije u papirima na sadašnjeg vlasnika.
Evo ti oglas od prethodnog vlasnika, znači ovaj sadašnji u SB-u je 3. vlasnik
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-1477243
Il odes na tehnicki, platis pregled i zamolis da ga detaljno pregledaju. Tamo platis i za provjeru kilometrazeimadjer wrote:Hvala svima na odgovorima. Mislim da cu se zaletit do slavonskog broda vidjet auto. Zna netko mozda nekog mehanicara u SB igrom slucaja? Htio bi da ga netko ko se razumije ipak pogleda i digne na dizalicu. Cisto radi mirne duse.![]()
P.S Kako funkcionira ta provjera kilometraze na tehnickom? Mogu to prijevremeno napraviti nekako ili ? Nemam ideju kako bi to islo.
Auto Vuko, ovlašteni za Mazdu; nazovi ih telefonom, vjerujem da se može sve s njima dogovoriti.imadjer wrote:Zna netko mozda nekog mehanicara u SB igrom slucaja? Htio bi da ga netko ko se razumije ipak pogleda i digne na dizalicu. Cisto radi mirne duse.![]()
Zvao sam ženu, veli krov pothitno mjenjat, malo trula, fale neki djelovi interijera, veli motor i getriba ok. Kad se sve zbroji- ispadne te 3500-4000 da bude ok.markomx wrote:Zna li netko nesto vise o ovoj miati?
Posebno me zanima masina u kakvom je stanju,kilometraza da li je original? Hvala
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... s-19508020
Hvala na infokowalski wrote:Auto Vuko, ovlašteni za Mazdu; nazovi ih telefonom, vjerujem da se može sve s njima dogovoriti.imadjer wrote:Zna netko mozda nekog mehanicara u SB igrom slucaja? Htio bi da ga netko ko se razumije ipak pogleda i digne na dizalicu. Cisto radi mirne duse.![]()
Kuriozitet; u Brodu je većina mx5ica imala u nekom trenutku RI tablice na sebi (ova i jedna požeška zelena koja se zna vidjeti po Brodu ih još imaju), valjda nam se sviđa kupovati ih na Kvarneru.
Ovaj auto sam viđao po gradu, djeluje pomalo neuredno i zapušteno, ali nije ništa što se ne bi moglo riješiti kvalitetnim čišćenjem i ušminkavanjem. Detaljno ju nisam pregledavao, ali mi na ovlaš djeluje kao solidna baza.
Yup, "orginalno" stanjeimadjer wrote:Zvao sam ženu, veli krov pothitno mjenjat, malo trula, fale neki djelovi interijera, veli motor i getriba ok. Kad se sve zbroji- ispadne te 3500-4000 da bude ok.
...i onda ne prenositi vlasništvo (da se ne plati prijenos), nego se vozilo "na punomoć"kowalski wrote:Kuriozitet; u Brodu je većina mx5ica imala u nekom trenutku RI tablice na sebi (ova i jedna požeška zelena koja se zna vidjeti po Brodu ih još imaju), valjda nam se sviđa kupovati ih na Kvarneru.