kowalski wrote:
pih...kao da imaš ovaj ILM-ov termostat (možda i imaš).
Mislim da mene senzor laže, što mi je vrlo čudno.
A to postaje problem kada je visoka temperatura jer preko tog senzora ECU pali ventilator. Koliko sam skužio, laže me za nekih 10-12 stupnjeva. Ventilator bi trebao paliti na 96, što znači da meni pali na nekih 106-108 što je puno previše. A to bi objasnilo i neke znakove koji pokazuju na to da je auto nekada u prošlosti zakuhao. :(

Moram još napravit par provjera sa eksternim termometrima, ali 90% sam siguran da mi je senzor u banani.

A što se tvog problema tiče, možeš na par načina provjeriti da li je termostat ostao otvoren. Najednostavniji je po meni da provjeriš da li se crijevo sa termostata na hladnjak odmah zagrijava kako se i motor zagrijava ili crijevo ostaje hladno, pa se u jednom trenutku (kada termostat otvori) zagrije.
'91 Nissan Primera SR20DE

kowalski wrote:
Goldin wrote:ima li možda zainteresiranih da podijelimo poštarinu, s obzirom na to da ću si za 20-ak dana naručivati neke sitnice za servis iz IL-motorsporta?
Jel ovo otišlo?
Nije još, uskoro će...tko je zainteresiran neka mi se javi...ma da je i MOS spominjao da će naručivati pa najbolje da svi zajedno.

ja sam prije 3 godine za NC, imaš za LHD i RHD, kvaliteta zadovoljavajuća, eno ih još uvijek ne pokazuju znakove starenja :-D
OS-142-HE

imadjer wrote:Dali je netko mozda narucivao tepihe za NB s il motorsporta?

Jesu za LHD ili RHD, kakve su kvalitete?
Jesi uzeo auto??

Ja sam tepihe uzeo u Pro Mimatu u ZG. I gumene i tekstilne.
Gumeni su isti kao na IL, a tekstilne rade svoje, po naruđbi. Naravno, prvi put su mi napravili krive, pa sam se morao malo natezati s njima, al skužili su da imaju krivu šablonu, pa za buduće kupce ne bi trebalo biti problema.
Sa kvalitetom sam zadovoljan.

Haha jebate, ja sam od njih uzeo tepihe prije 3 godine i isto krivo skrojii vozacev.. Dao im stari da naprave po njemu..

Pa kolko krivih moraju napraviti da shvate da su oni.. u krivu..

:lol:
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

Raziel wrote:
Koliko su te kostali? I za koliko su bili gotovi?
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Katastrofa... Najgore je što im je proizvod stvarno ok, ali odnos i pristup strankama baš i nije. Klasična hrvatska priča... 3 puta sam morao ići tamo. Prvi put da naručim i platim kauciju, pa onda drugi put po gotov proizvod, koji nisam ni provjerio jer mi nije palo napamet uopće da će napraviti krivo, i onda 3. put da pokupim te koje su dobro napravili. Naravno, morao sam se dobro potruditi da im preko telefona objasnim da su krivo napravili. Ni ujednom trenutku se nisu ispričali što su pogriješili, nedajbože ponudili nekakav popust ili nešto... Šteta.

Da, ista priča i kod mene.. Još mi nisu ni kopču za tepih dali, tek su ju dali kad sam im rekao da piše na webu ili mi je tip pri narudžbi rekao da dolazi uz tepih..

A najgore je kaj su bogu iza nogu, na drugoj strani grada..
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

Inkspot wrote:
Raziel wrote:
Koliko su te kostali? I za koliko su bili gotovi?
Što se tiče gumenih, imali su na lageru (nije njihov proizvod), samo su ih morali dovesti do dućana. Nazvao telefonom, rekli da će biti idući dan u dućanu, otišao i kupio. Mislim da su bili oko 180-200 kn. Moram provjeriti.

Tekstilnih imaš više modela tj. kvaliteta. Tak da možeš birati od stotinjak do dvjestotinjak kn. Možeš birati i boju tepiha i boju obruba. Moji su bili kao neki malo skuplji, mogu se prati i miniwashom, mislim da oko 160-170 kn. Gotovi su za 1-2 dana.

Thanks. Dobar info
:-D
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

kowalski wrote:Netko naručuje ovih dana od nekud? Trebam neke sitnice.
Ja mislio sa Il-a pedale i nesto malo krova
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-