vidi se po gapovima na limariji da je jako lose poslozena poslje lakiranja te se i linije ne poklapaju/prate....ova je ziher slagana
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

Sad sam dodao link u kojem se pričalo o njoj.
Vrlo vjerovatno je to ta, jer su kod nas tog godišta 1.8 dolazile sa kožnim sjedalima, čak ima i one frankestien bolts iza,kao i na starom oglasu. Jedina je razlika ona plastika središnje konzole u srebrnoj, ali to se lako ofarba.

Goldin wrote:http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... s-16817982

Je li ovo ona skršena o kojoj se pričalo prije par godina na forumu.
Ja ju vidim često, tu parkira kod mene na poslu - nisam stekao dojam da je sjebana (tj. na prvi pogled mi nista nije zvonilo da je u kurcu). Naprotiv, vlasnica ju svakih tjedan odveze kod Hampyja u praonicu da ju uglancaju, tako da ju najcesce i vidim dotjeranu. Pogledat cu malo izbliza kad ju iduci puta vidim.
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Pregledaj ju malo kad je vidiš...
Zadnji branik nije baš na mjestu, a ni prednja hauba, to se i ovako po slikama vidi.

Po slikama se jasno vidi da nisu dobro nastimani prednji i zadnji branik.. Nekuzim di vi vidite haubu da je kriva..
EX ZG-4798-EN NB FL 1.6
RI-566-UK NC 2.0
Pons :)

nije kriva nego je lose slozena,nisu jednaki razmaci,i ne poklapaju se linije...no to nemora bit da je auto mehanicki banana,dapace za te km nemas kaj razmisljat jos je 1.8 ....treba uzivo vidjet probat .
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

bagijaner wrote:tko je reko na meetu u zapresicu:

kak znas da je alfa udarena? svi razmaci su isti :twisted:
Taj sam ! :-D
I to kazem iz vlastitiog iskustva

Goldin wrote:Na prvu mi ovi sicevi izgledaju preistrošeno za tu kilometražu
Može biti, a i ne mora - možda ih lik nije održavao, pa kad se znoj i prljavština/prašina uvuku, pa plus UV, brzo popucaju...

Mene više zanima koja mu je ovo "posebna izvedba" - ono, fotka unutrašnjosti bi pomogla :-D

Može biti, ako je koristio auto za vožnje po 2 km, pa se pohabalo s vremenom.
Osim hard topa, i tog stražnjeg spoilera izgleda kao standardna 1.8 kakva se prodavala kod nas od 2002. Kožna su sjedala išla sa svakim 1.8.
Hard top i spoiler se lako naknadno stave.

Goldin wrote:Kožna su sjedala išla sa svakim 1.8.
Jesi siguran?
Ako nije bio neki od posebnih modela (a la tvoj Unplugged, Phoenix, Magic itd.), ne bih rekao...

Govorim o NBFL-u.
Pogledaj u onoj temi gdje sam stavio test 1.8 NBFL a iz 2002.
Poserijsku opremu spadaju i kožna grijana sjedala, nardi, 6 brzinski mjenjač i torsen. Naravno da je bilo i iznimki kao što je bivša mcclarionova koja nema torsen.

Znam da pričaš o NBFLu, ali mi nekako titra da je bilo njih i serijski bez kožnih sjedala... dunno, lako je moguće da se varam :-D