aletrnator novi, 1300 kuna + plus 200 kuna izmjena kod Tureka,
podvozje, ljevi i desni krak novi lim + zastita podvozja sa bitumenom 1700 kuna
neznam kak ti je covjek odradio limariju ali cijena je odlicna za tolki zahvat napravit.. ruke,materijal i sav taj jebeni poso za 1700 kn, svaka mu cast....ja nebi ni pomisljo nekom to odrađivat ispod 500 eura sam za ruke ..kazem sve ovisi kak ti je to odradio !
ako je to sminkanje pred prodaju i takav pristup rada... uredu razumijem cijenu,
ako je to ciscenje do golog lima cijelog podvozja, varenje ,zapunjavanje varova,epoxy i na kraju bitumen te rijesavat i krakove.. onda mu stavrno svaka cast za 1700kn za sve
ako je to sminkanje pred prodaju i takav pristup rada... uredu razumijem cijenu,
ako je to ciscenje do golog lima cijelog podvozja, varenje ,zapunjavanje varova,epoxy i na kraju bitumen te rijesavat i krakove.. onda mu stavrno svaka cast za 1700kn za sve
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo
0915829719
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo
0915829719
1700kn jedino ako je prepilio stari krak i zavario novi. Jako povoljno.
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*
Odradio je odlično, krakove je pojela hrđa tako da si čekićem samo prošao kroz njih, tako da ih je otpilio, zavario nove, sa cijelog podvozja je skunuo hrđu, i na kraju stavio bitumen. Svaka čast vama kaj vam je to pljuga od love, ja ko dipl.ing radim tjedan dana za tu lovu, a on je radio 2 dana pa nek je i cijelo radno vrijeme...

Automehaničari u zg žive ko lordovi. Imaju posla koliko oće i biraju koga će, šta će i za koliko će.
Inženjer sam i sam pa znam koliko treba radit za tu lovu
Inženjer sam i sam pa znam koliko treba radit za tu lovu
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*
ja san reko za toliki zahvat cijena je super i dobro si proso...jer znam kolko tu posla ima za izvadit motor,maknut kompletnu suspenziju i počistut kompletno podvozje do golog lima pa postupak zaštite pa navarit nove krakove pa dobit da su u ravnini i pri tome da uz bozju pomoc ni jedan saraf ti se ne zapece ili ne pukne dok to sve mices vracas je lutrija....
i onda jos to odradit u dva dana...samom bitumenu je potrebno 24h da se suši..tako da sa mog gledišta je covjek superheroj da je to tako brzo odradio
i onda jos to odradit u dva dana...samom bitumenu je potrebno 24h da se suši..tako da sa mog gledišta je covjek superheroj da je to tako brzo odradio
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo
0915829719
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo
0915829719
Kao magistar elektrotehnike kazem steta biti inzinjer u hrv i trositi pamet za takve pare.....ako je tu cura/zena/familija onda ok. Ali samci nemaju apsolutno nikakvog razloga za ostanak. Fali i meni ekipa i normalan zivot, ali opet treba od necega i zivjeti.