Dellboy wrote:Uzet ću bilo kojeg pa dat obojat. Vjerovatno ću se zaletit do austrije, jer ovdje nema ništa.

Zna neko iz prve ruke koliko dođe bojanje? Raspravljalo se o tome dosta ali uvijek su neka nagađanja oko 1000kn. Ja mislim da to može i jeftinije :smt020
Može i jeftinije, uzet dva deca boje i kist :) I imaš jedinstveni hard top koji ima uobičajenu funkciju ;)

nik wrote:
Dellboy wrote:Uzet ću bilo kojeg pa dat obojat. Vjerovatno ću se zaletit do austrije, jer ovdje nema ništa.

Zna neko iz prve ruke koliko dođe bojanje? Raspravljalo se o tome dosta ali uvijek su neka nagađanja oko 1000kn. Ja mislim da to može i jeftinije :smt020
Može i jeftinije, uzet dva deca boje i kist :) I imaš jedinstveni hard top koji ima uobičajenu funkciju ;)
2 boce spreja i pici.
:twisted:
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Ja ne kužim koja uopće korist od hard topa, sigurnosti nema (krova i dalje u prevrtanju nemaš), zimi grijanje radi izvrsno i sa soft topom, a i nekako mi izgleda tetkasto s tim hard topom...

Pa nema neke realne prakticne primjene. Eventualno to sto imas puno vecu preglednost iza, ali ono, to je realno nebitno.

Meni je najveca fora kako ti se promjeni auto jako, i onda imas dva auta, jedan za preko zime i jedan za preko ljeta :)
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

Tko ga nema , nezna razliku , moze prepisivat sta je netko rekao.

Meni je koristan po zimi radi bure , budući da vozim na relaciji svaki dan gdje je ima dosta i previse.

I dalje ne vidim koja je praktična korist od hard topa, recimo u ZG gdje bure nema? Meni se sa hard topom potpuno izgubi roadster look i nekako mi izgleda ko dječja igračka, ali kažem o ukusima nema rasprave... A u ZG mi je jebeno viditi pravi roadster s vinil ili platnenim krovom na snijegu! :D

Dellboy wrote:Kupijo! Plavega!

Stanje vrlo dobro. Očekivanja ispunjena.

:smt006
Koliko para?
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Prodajem HT, zeleni s nosacima 800 eurica

zahebavam se
Last edited by mik on 13.09.13. 14:08, edited 1 time in total.

Inkspot wrote:
Dellboy wrote:Kupijo! Plavega!

Stanje vrlo dobro. Očekivanja ispunjena.

:smt006
Koliko para?
4 keke, s kopčama
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*