Može i jeftinije, uzet dva deca boje i kistDellboy wrote:Uzet ću bilo kojeg pa dat obojat. Vjerovatno ću se zaletit do austrije, jer ovdje nema ništa.
Zna neko iz prve ruke koliko dođe bojanje? Raspravljalo se o tome dosta ali uvijek su neka nagađanja oko 1000kn. Ja mislim da to može i jeftinije
2 boce spreja i pici.nik wrote:Može i jeftinije, uzet dva deca boje i kistDellboy wrote:Uzet ću bilo kojeg pa dat obojat. Vjerovatno ću se zaletit do austrije, jer ovdje nema ništa.
Zna neko iz prve ruke koliko dođe bojanje? Raspravljalo se o tome dosta ali uvijek su neka nagađanja oko 1000kn. Ja mislim da to može i jeftinijeI imaš jedinstveni hard top koji ima uobičajenu funkciju
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
to je mafi. bio i tu na forumi IIRC + na telki i drifto je okolo itd...
<---- prodajem oglasni prostor --->
Ja ne kužim koja uopće korist od hard topa, sigurnosti nema (krova i dalje u prevrtanju nemaš), zimi grijanje radi izvrsno i sa soft topom, a i nekako mi izgleda tetkasto s tim hard topom...
Pa nema neke realne prakticne primjene. Eventualno to sto imas puno vecu preglednost iza, ali ono, to je realno nebitno.
Meni je najveca fora kako ti se promjeni auto jako, i onda imas dva auta, jedan za preko zime i jedan za preko ljeta
Meni je najveca fora kako ti se promjeni auto jako, i onda imas dva auta, jedan za preko zime i jedan za preko ljeta
Gas, niža, plot, hiža.
ZG-1337-GG
ZG-1337-GG
Tko ga nema , nezna razliku , moze prepisivat sta je netko rekao.
Meni je koristan po zimi radi bure , budući da vozim na relaciji svaki dan gdje je ima dosta i previse.
Meni je koristan po zimi radi bure , budući da vozim na relaciji svaki dan gdje je ima dosta i previse.
I dalje ne vidim koja je praktična korist od hard topa, recimo u ZG gdje bure nema? Meni se sa hard topom potpuno izgubi roadster look i nekako mi izgleda ko dječja igračka, ali kažem o ukusima nema rasprave... A u ZG mi je jebeno viditi pravi roadster s vinil ili platnenim krovom na snijegu! 
Koliko para?Dellboy wrote:Kupijo! Plavega!
Stanje vrlo dobro. Očekivanja ispunjena.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
4 keke, s kopčamaInkspot wrote:Koliko para?Dellboy wrote:Kupijo! Plavega!
Stanje vrlo dobro. Očekivanja ispunjena.
Zelena NB FL *ŠI-627-EZ*
a evo i prvi post, trudim se naci, ali samo je toliko vremena, a puno tema...
pa mi se tu cini prikladno.
kamo mogu naci one "kopce" za sastrane ?!?
ima li netko ili netko nekoga za prodati ?!
i je li ovo realna cijena ?!
"nas" je dosao bez njih.. :/
http://www.autolinkmx5.com/hard-top-sid ... 1465-p.asp
pa mi se tu cini prikladno.
kamo mogu naci one "kopce" za sastrane ?!?
ima li netko ili netko nekoga za prodati ?!
i je li ovo realna cijena ?!
"nas" je dosao bez njih.. :/
http://www.autolinkmx5.com/hard-top-sid ... 1465-p.asp