KUPUJEM felge 15" za NB

Pozdrav svima!!

Tražim felge za zimske gume pa su mi 15" sa NB ok, ako netko ima u dobrom stanju naravno, nek se javi!!!
Sad imam 16" na NB FL 2003. pa se nadam da ove pašu za zimu!!!

Tenks,

Pozdrav!!!

brzicro wrote:Ove prve su mi ok, samo na kojoj je to stranici??

I koliko je još na to poštarina???
Poslao sam ti link. tamo vidi.

A poštarina , moras zvat pa se dogovoriti. Napravi izlet u Austriju ( curu - zenu u shopping ) i dovuci to dole ili nek ti salje do Slovenije jer i dalje je razlika u posti dosta

Ili pošalji na postu u Brezice na svoje ime.
Tamo te paket čeka 2 tjedna.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Jel ima netko iskustva kupovanja sa ovog austrijskog oglasnika??

Uglavnom poslao ja liku mail (onaj prvi link) i on mi vratio neki zbunjeni odgovor:

Hello,

they can get the goods only for me to pick up no shipping.
The wheels are from my MX 5 NBFL 2004...

Tko ONI?? Jel to on prodaje ili ide prek tog oglasnika?? A o shippingu nema pojma...

Uglavnom koliko su teške 4 felge i koliko bi mogao biti shipping za to?? I jel se može platiti roba otkupninom ili nekom online metodom???

Hvala!!!!!!!!!!!!

Ocito mu google translator malo krivo preveo.
Ugl, ne salje poštom, već samo primopredaja koliko skuzio.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Bile su lani jedne na njuskalu, vjerojatno su prodane.
Mislim da trenutno imas na njuskalu alu felge 15" od zadnje linije 323, one sa 5 sirih krakova.
Pasu bez problema, za zimske gume i ja bi ih uzeo da mi trebaju.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

Imam ja u B.Gradisci zimske 15 za moju NA sa Continental gumamau dobrom stanju. Gume su doduse 7 godina stare ali se to na njima uopste nevidi ako negledas u datum proizvodnje. E sada neznam jeli ti to OK? Ako jeste predlozi neku OK cijenu

gume nakon 15g su za bacit, taman da nisu ni vidle cestu, s vremenom guma jednostavno izgubi svoja svojstva, a nije da je to nebitno za zimske gume
ZG-1800-NB

DarioZg wrote:gume nakon 15g su za bacit, taman da nisu ni vidle cestu, s vremenom guma jednostavno izgubi svoja svojstva, a nije da je to nebitno za zimske gume
Kaže da su stare 7 godina, to je još OK, imaš ih po pet godina stare kaj ih i kao nove prodaju (uvaljotka)....

nik wrote:
DarioZg wrote:gume nakon 15g su za bacit, taman da nisu ni vidle cestu, s vremenom guma jednostavno izgubi svoja svojstva, a nije da je to nebitno za zimske gume
Kaže da su stare 7 godina, to je još OK, imaš ih po pet godina stare kaj ih i kao nove prodaju (uvaljotka)....
uh, lapsus, mislim 7, pisem 15,... tako je to kad se na poslu radi i cita forum :-D svejedno, 7g je too much, 5g je neki maksimum ako su pravilno skladistene. Ja inace svoje nakon 3g bacam bez obzira na to sto bi npr mogle izdrzat jos 1 sezonu bez problema.
ZG-1800-NB