Bagi je probao suptilno, ali ocito nije uspjelo, pa ajmo ovako.

Jel dosta vise pokazivanja tko ima veci?

Svi smo mi "divljali" po gradskim ulicama kad smo bili balavci (neki vise, neki manje), no u medjuvremenu je vecina nas odrasla i shvatila da ima boljih mjesta za to - Grobnik, Raceland, Marof, Zumberak usred noci itd. (OK, Zumberak je malo siva zona, al ajde)...

Nece nitko traziti drugi forum, niti ce se nekome brojati koliko je star, mlad, jel stisnuo jace ili slabije ili "gdje je bio '91." - svatko zivi svoj zivot i odgovoran je za svoje postupke prema drugima, kako na cesti, tako i ovdje na forumu.

Temu necu lockati, ali smatram da se ovdje vise nema sto (pametno) reci.

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Bravo Sash, tko je shvatio poantu, shvatio je, a tko nije nije. Ništa osobno. Kad netko glupirajući se na mjesti gdje nije trebao napravi pizdariju onda stvari postaju osobne i zakonske posljedice su ono što ga tada treba najmanje zabrinjavati. A očito se iskustvo ne može zamjeniti ničime. I da, koliko čujem, glupiranjem gdje ne treba jos nikome pišek nije postao veći, ali nikad se ne zna, očito treba probati.... :lol: :lol:
A jos i da "znam" voziti ko samohvalci, pa gdje bi mi bio kraj, zarađivao bi na utrkama po svjetu, ne bi ja ovdje prosipao talent i znanje.... Ali vježbam, naučiti ću valjada :)

Ne želim ponovo otvarati temu, ali danas je na sveticama još jedan gradski nedojebani nadobudni trkač u svojoj celici za povečanje kite zapečato dva života na nogostupu!!! Ako je imalo čovjek zapečatio je i svoju sudbinu. Poginulo je i malo dijete...... Jebene usijane glave.... Dao bog da se to nikada nikome više ne dogodi... RiP.

Nemoj takve stvari pisat po mojoj temi i uopce me dovodit u vezu s takvim wannabe vozacima bez grama mozga u lubanji.. Ja divljam po snjeznom sljemenu
Ex. 1856FC mx5 NB FL
BMW E30 325i m50b25
Renntech Crossfire srt6
300c srt8

Nedojebani nadobudni trkač je pokušao izbjeć kombi koji mu je kulturno i pristojno oduzeo prednost u koji bi se on nepristojno zabio.

kad već potežeš nekog potegni ga do kraja ..

Naime, Brdarić je bio za volanom žutoga kombija koji je u jednom trenutku naglo uletio u trak kojim je Loborec Sveticama vozio u smjeru juga. Loborec, koji je vozio prebrzo, nije se uspio zaustaviti nego je u namjeri da izbjegne sudar s kombijem naglo počeo skretati ulijevo. Iako je izbjegao sudar, zbog velike brzine počeo je nekontrolirano klizati po cesti, a pri rotaciji je zatim udario u drvo te se odbio na oca i sina koji su hodali po nogostupu i na mjestu ih usmrtio.

Činjenica je da je NDJ vozio sporije stigao bi zakočit isto tako da je uglađeni gospodin pratio promet i bio pristojan kakav je inače nebi neuljudno oduzeo prednos NDJ i ne bi se dogodila nesreća -
poanta NDJ i pristojni gospodin su iza rešetaka
poanta 2 ne trebaš bit NDJ ( gradski nedojebani nadobudni trkač) da bi završio iza rešetaka
EX: ZG-3979-Ah

Tu je brzina glavni krivac, a vozio je ne brzo, nego prebrzo jer je mislio da se njemu ništa ne može dogoditi, da je majstor koji ima rješenje za sve iznenadne situacije.... Čak i da mu je i oduzeo prednost, meni neko oduzme prednost tri puta na putu do posla svaki dan, šta da ubijam okolo ljude zato? Kako se osuđuju ugroziti moje pravo da vozim sumanuto po gradu, nakrcanim uskim ulicama? Zašto dovraga dijeca moraju hodati po pločniku i ugrožavati moje pravo da divljam? Ako nešto i sjebem ja sam ipak tatin sinek, sve bu se to sredilo, pa bu mi izletio neki vanzemaljac, ja bum bil uzoran student iz fine obitelji i tako to, lovica čuda čini.... E pa možda se i sredi, da je ono djete bilo moje, kazna bi ga u naletu bijesa i očaja stigla odmah. Pa to dijete i njegov otac su stradali na trotoaru!!! Netko je izgubio SVE u životu, pa što još gore možeš napraviti!?! Previše sam slab da bi imao snage proći preko toga, uopće mi nije važno što bi dalje bilo samnom, kapito? Onaj tko brani takve postupke i sam je potencijalni ubojica. Nesreća se može dogoditi svakome, ali ako ju izazivaš i potenciraš, onda isprike nema. Zatvor je možda prilika da preživiš. Razmisli, ako si ikada sletio s ceste, pokupio bankinu ili koji stupić... možda si ipak imao samo sreće da tamo nije nikoga u tom trenutku bilo. U autu postoji i kočnica, osim gasa, također ju treba ponekad koristiti. Dinamika auta npr. od 1,2 ili 1,5 tone na dalje je pitanje fizike, velika je razlika i u 10 km/h, razlika između života i smrti. Sam sam sebi smješan što se upuštam u ovakve rasprave, ali to ipak radim jer je tema PREBITNA i ako utječem pa makar i samo na nekoga napravio sam puno. A bahate, bezobzirne i presigurne ponekad sreća zna i napustiti... Od mene toliko, neka pljuje tko hoće, jer ne dao Bog da se sjetite ovoga kada bude prekasno.

nik wrote:Tu je brzina glavni krivac, a vozio je ne brzo, nego prebrzo jer je mislio da se njemu ništa ne može dogoditi, da je majstor koji ima rješenje za sve iznenadne situacije.... Čak i da mu je i oduzeo prednost, meni neko oduzme prednost tri puta na putu do posla svaki dan, šta da ubijam okolo ljude zato? Kako se osuđuju ugroziti moje pravo da vozim sumanuto po gradu, nakrcanim uskim ulicama? Zašto dovraga dijeca moraju hodati po pločniku i ugrožavati moje pravo da divljam? Ako nešto i sjebem ja sam ipak tatin sinek, sve bu se to sredilo, pa bu mi izletio neki vanzemaljac, ja bum bil uzoran student iz fine obitelji i tako to, lovica čuda čini.... E pa možda se i sredi, da je ono djete bilo moje, kazna bi ga u naletu bijesa i očaja stigla odmah. Pa to dijete i njegov otac su stradali na trotoaru!!! Netko je izgubio SVE u životu, pa što još gore možeš napraviti!?! Previše sam slab da bi imao snage proći preko toga, uopće mi nije važno što bi dalje bilo samnom, kapito? Onaj tko brani takve postupke i sam je potencijalni ubojica. Nesreća se može dogoditi svakome, ali ako ju izazivaš i potenciraš, onda isprike nema. Zatvor je možda prilika da preživiš. Razmisli, ako si ikada sletio s ceste, pokupio bankinu ili koji stupić... možda si ipak imao samo sreće da tamo nije nikoga u tom trenutku bilo. U autu postoji i kočnica, osim gasa, također ju treba ponekad koristiti. Dinamika auta npr. od 1,2 ili 1,5 tone na dalje je pitanje fizike, velika je razlika i u 10 km/h, razlika između života i smrti. Sam sam sebi smješan što se upuštam u ovakve rasprave, ali to ipak radim jer je tema PREBITNA i ako utječem pa makar i samo na nekoga napravio sam puno. A bahate, bezobzirne i presigurne ponekad sreća zna i napustiti... Od mene toliko, neka pljuje tko hoće, jer ne dao Bog da se sjetite ovoga kada bude prekasno.
Nik tvoji postovi mi pokvare posjete miata.hr,
kao da sam odjednom na nekom drugom forumu.

Pozz,
Ivan

A čuj tebi istina pokvari posjet forumu, a nekome nečiji glupi postupak uništi život. Jebate, baš isto... Možda bi onaj lik trebao tužiti malog da mu je slupao auto... Ovo stvarno nema smisla i očito se ništa kod nekih ne može napraviti. Pozz.

nik wrote:A čuj tebi istina pokvari posjet forumu, a nekome nečiji glupi postupak uništi život. Jebate, baš isto... Možda bi onaj lik trebao tužiti malog da mu je slupao auto... Ovo stvarno nema smisla i očito se ništa kod nekih ne može napraviti. Pozz.
Nisam rekao da je nužno vezano uz ovu temu :)

Stvarno ne volim kada ljudi popuju drugima. Ovo je miata forum, a ne forum o prometnim nesrećama. Ne znam zašto itko ima potrebu pametovati ikome o ičemu. Stvari se dešavaju, prometne nesreće se dešavaju i svakome se može slično desiti bilo da nekoga pogazi ili bude pogažen, takav je život. Ovo je užasan događaj i mislim da se o tome već previše raspravlja u medijima da bi mi ovdje još vodili dodatnu raspravu. Moju je sestru isto tako pogazio auto na pješačkom prelazu ispred trga žrtava fašizma, imala je dvije operacije mozga i jedva je preživjela. A nije ju pogazio nikakav nedojebani mladić nego sredjovečni tip koji jednostavno nije gledao gdje vozi. Jednostavno takve stvari se dešavaju svaki dan i zato postoje zakoni.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.