P: kompresor Eaton M45 (Novo)

Prodaje se novi Eaton m45 kompresor sposoban za max 220-230 ks.
Moguca je i ugradnja na mx5 1.6/1.8

350€ + eventualna ugradnja ali onda cijena po dogovoru

Alfaluđak - 092-1301-424 :)
RASPRODAJA djelova limarije, ovjesa i unutrasnjosti za NB i mehanike za NA 0922237041

Jel treba samo kompresor stavit ili i sredjivat hrpu drugih stvari da bi se stvar upogonila?
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG

Kaze Goran koji ti servisira auto, da ako hoces stavljati kompresor se preporucuju kovani klipovi koji mogu izdrzati taj napor. Ovomu Francuzu Gillesu su u Lotusovoj tvornici ugradili kompresor/supercharger na njegov standardan Elise mark 2, na sto je Goran komentirao da ce mu motor pregoriti. Godinu dana kasnije je Elise u petak dosao u Goranovu radionicu sa naravno pregorenim motorom. E sada origins of Mx-5 na i nb motora su od Mazde 323 turbo, tako da vjerovatno ti motori bi te stvari mogli izdrzati. Ne znam kakva je situacija bila sa tvornickim nb fl Miatom turbo, koja se samo prodavala u USA, Japanu i Australiji, da li su oni imali pojacane klipove. Npr. moj Jag XKR ima kovane/forged klipove i drugacije hladjenje od obicnog XK8, jer je R-ov motor daleko vise toplinski opterecen, pa ne mozes samo na XK8 staviti supercharger. Ali na meetingu u Austriji sam vidio Miatu nb sa 208ks sa kompresorom, ali je covjek platio 6k eura to konverziju kako bi sve sljakalo kako treba.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

netreba, prosrcaj malo miataturbo.net, kompresija je 9 tak da nema beda a ni tlak nebi bio neki zesci ... za kompresor nemoras cak ni izvlacit podmaziuvanje i hladjenje :-D dobro bi ti dosao megasquirt al se moze rijesit i sa 5im injektorom i kontrolerom(imam :-D )

PS i kod mene je sve radilo sa stock motorom i 5im injektorom dok sam bio zadovoljan sa 0.5bara :-D
RASPRODAJA djelova limarije, ovjesa i unutrasnjosti za NB i mehanike za NA 0922237041

da je ubija, kompresor mi je puno jaca stvar od turba :D
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra... :smt110 :smt025 :smt030

jos jedna stvar kompresor NE grije zrak ko turbo pa IC nije neophodan, mislim da bi ovo bilo skroz jednostavno ugradit, ko ce? :-D

jel onda moram mijenjat i cajgere do 300kmh :-D ?...kak prolazi na tehnickom?..homologacija?...kolko trosi:)?...kak se odrazava na mijenjac..itd?
OS 333 IR

IvanOS wrote:jel onda moram mijenjat i cajgere do 300kmh :-D ?...kak prolazi na tehnickom?..homologacija?...kolko trosi:)?...kak se odrazava na mijenjac..itd?
:-D , :-D :-D , :twisted: , :shock: , 8) ...

Re: P: kompresor Eaton M45 (Novo)

davor wrote:Prodaje se novi Eaton m45 kompresor sposoban za max 220-230 ks.

koliko bi ta naprava recio mene kostala da to ubacimo u moju nb mislim s ugradnjom,da se sve slozi .

zvrcni... nebu bila neka nebulozna cifra, ovisno o zeljama :-D

...bilo bi ljepo da postoji jos koja forced miata u HR :-D

eh, da ne uredjujem stan.. i da sam mladji 5 godina, vec bi to kupio, sad umjesto kompresora moram gledat sugave ormare, frizidere i ostale gluposti.. what a fail :)
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200

Re: P: kompresor Eaton M45 (Novo)

davor wrote:Prodaje se novi Eaton m45 kompresor sposoban za max 220-230 ks.

zvrcni covjeka ne grize :-D