Ispod se auto činio sound, problem je bio što se nisam mogao otići provozati, pa da ti kažem iskustva vezano za ovjes i slično. Da stvar je da su neke stvari napravljene stvarno totalno bezveze, odnosno očito ih je napravio netko tko nema pojma kako stvari trebaju izgledati. Ja sam ga išao gledati kada je bio po cijeni mislim od 7k eura, tako da je ovo dosta povoljnije. Šta da ti kažem, da trebalo bi se uložiti u njega. Kažem ti najbolje odi i pogledaj, pa sam odluči.Dellboy wrote:kojoj budali padne napamet kod popravljanja ovakvog auta napravit to brže bolje samo da drži.bojan wrote:Odi ga pogledaj najbolje, ja sam ga išao pogledati među ostalim autima za gosp. Taslu koji se nekulturno nije niti javio nakon što je kupio auto, no to je druga priča.
Inače, auto stvarno ima te kilometre vidi se po stanju ovjesa i siceva. Što se tiče stanja da bio je udaren što i nije neki problem ako je dobro popravljen, međutim ovaj koji ga je popravljao prije ovoga limara ima problema sa vidom tako da je auto katastrofalno popravljen. Krov je dio originalan, dio nije, loše naliježe, kao i vrata. itd. Ja osobno auto ne bih kupio, a ti najbolje odi i pogledaj. (sva davanja su plaćena itd.)
A sada što se tiče poznavatelja Miata i srebrne unutrašnjosti. Miate iz 2004. su imale jednaku unutrašnjost kao i bilo koja druga FL Miata, dakle crnu, sa time da je 1.8 model u Hrvatskoj imao kao standard kožna crna sjedala, kožni Nardi volan, kromirane unutarnje kvake vrata te 16" pet taknih krakova felge. Ta srebrne unutrašnjost koje spominjete su unutrašnjosti special modela, dakle 2004.-Open Air, 2003.-Twin, te 2002.-Magic
Također na drugim tržištima recimo Njemačkom itd. je bilo moguće kupiti 1.8 motor sa osnovnom opremom u unutrašnjosti. Tako je i kod NC, dok kod nas nije moguće kupiti 2.0 motor bez opreme Revolution, u Njemačkoj je 2.0 motor moguće dobiti i sa slabijom opremom.![]()
Ako je i udarena volio bi samo da motor nije dirnut, ako je to opće moguće. Da je geometrija ok bila nakon sudara i da unutrašnjost nije uništena nepažljivim ponašanjem. Rekao si da si gledao ovaj auto znači.... ne znam ako bi mu mogao još malo spustit cijenu pa laganini uložit u pravi popravak nešto kako vrijeme prolazi... Ima li to smisla? Ponuda mi je jednostavno neodoljiva pa moram pitat
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.