sad tek ovo vidio, ak osh mozemo vidjet za IL pa odonuda naruchit. meni treba par pizdarija.
<---- prodajem oglasni prostor --->
Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich
aj jel mozes pogledat koliko to kosta...ne znam to naci tamobagi wrote:sad tek ovo vidio, ak osh mozemo vidjet za IL pa odonuda naruchit. meni treba par pizdarija.
poslao poruku Bojanu...iako sam zagubio puknute pipce nadam se da ce bit nesto...ovaj iz Belovara mi trazi oko 700kn za jedan...a pitanje je i da li stimajsp_m wrote:pa bojan vam je rekao da to njegov lik zna popraviti za pet puta manje novaca!
Crni Ivane!IvanOS wrote:aj jel mozes pogledat koliko to kosta...ne znam to naci tamobagi wrote:sad tek ovo vidio, ak osh mozemo vidjet za IL pa odonuda naruchit. meni treba par pizdarija....iako moram prvo jos pogledat kod ovog remonta u Belovaru...kaze da ima??
sash wrote:Crni Ivane!IvanOS wrote:aj jel mozes pogledat koliko to kosta...ne znam to naci tamobagi wrote:sad tek ovo vidio, ak osh mozemo vidjet za IL pa odonuda naruchit. meni treba par pizdarija....iako moram prvo jos pogledat kod ovog remonta u Belovaru...kaze da ima??
NB1-706652
Schalter Fensterheber Original NB 98-00 schwarz
Preis: 52,07 €
http://www.ilmotorsport.de/shop/article ... 0&count=12
Sasa
Jel' možeš udijeliti broj telefona od tog čovjeka, da ga uitam da li ima neke sitnice koje su mi potrebne?IvanOS wrote:jebote 52€ 2 prekidaca sa kucistem...a kod nas preko 2000kn-bar sam takvu informaciju dobio....sramota![]()
..a jedan lik mi trazi sa slupane samo za 1 prekidac 700kn