IvanOS wrote:Tasla ja sam ti preporucio da ipak uzmes od nekog iz kluba ako prodaje...vjerojatno ce se bolje znati povijest auta...ne znam al opet sam vidio onu Iconicu na prodaju??...zar nije vec bila prodana?
ispravak netocnog navoda...nesto me bagi zbunio sa zadnjim postom na tu temu:)
OS 333 IR

IvanOS wrote:Tasla ja sam ti preporucio da ipak uzmes od nekog iz kluba ako prodaje...vjerojatno ce se bolje znati povijest auta...ne znam al opet sam vidio onu Iconicu na prodaju??...zar nije vec bila prodana?
ma ne prodaje se to njuškalo nešto zeznulo.
Na kraju ću uzeti tako kako kažeš , samo gledam za sada pa uleti nešto maa ima 2 kandidata ozbiljna zg i jedan u st.Imam jos vremena do godišnjeg a onda ću odlučiti i brmm.

zaczg wrote:da, vec smo se culi, ne mogu deaktivirat.. nesto ih zeza...
LOL ne. Ne zele ti deaktivirati oglas jer tako napumpavaju dojam o tome kako na njuskalu ima najvise oglasa - isto kao sto cim postas oglas redovito u prvoj minuti nakon postanja vec ima 10-20 pregleda i slicne muljaze. Ali dobro, to je OT i nisu samo oni krivi za tako nesto...

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

sash wrote:
LOL ne. Ne zele ti deaktivirati oglas jer tako napumpavaju dojam o tome kako na njuskalu ima najvise oglasa - isto kao sto cim postas oglas redovito u prvoj minuti nakon postanja vec ima 10-20 pregleda i slicne muljaze. Ali dobro, to je OT i nisu samo oni krivi za tako nesto...

Sasa
glede ovog .. meni je tako auto završio na autoglobalu a nikad nisam tamo oglas postavio :) .. tko da nisu jedini
EX: ZG-3979-Ah

mcclarion wrote:
sash wrote:

Sasa
glede ovog .. meni je tako auto završio na autoglobalu a nikad nisam tamo oglas postavio :) .. tko da nisu jedini
LOL pravi oglas spam :)
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200