Marko Tokic wrote:Tasla, javi mi se, ja prodajem crvenu NB miatu u super stanju, član sam kluba

091 530 25 49
poslao sam ti sms da mi posaljes vise informacija

bagi wrote:ova srebrna nb me podsjecha na marijevu mobikrogarku :D
Malo sam u gužvi bio ovih dana i na kratkom odmoru,pa ne čitah poruku.
Ajde malo pojasni mi to "marijeva mobikrogarka".
hvala

Re: Da li su Vam poznati ovi automobili?

tasla wrote:Lagano slažem mozaik za kupovinu Miate i naletih na ove oglase, a pošto su mi u blizini zanima me da li netko nešto zna o njima.

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-1304605

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-1343130

Hvala.
A sad malo ponovno gledam oglase pa ovo svane
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-1373167

da li Vam je poznat automobil izgleda zanimljivo za te novce i što nudi a i auto kuća je pa mi je zanimljivo i zbog računa.

Hvala

Pitam se zasto su mjenjane rucice mjenjaca i rucne, ako nije zbog tragova koristenja :) Ali u svakom slucaju lijepa boja.
NB FL Magic - ZG*9999AH

Jao jel to laser blue mica... Po meni (barem na slikama) najljepsa boja za miatu...
ZG6303BK srebrna NB

tasla wrote:Ajde malo pojasni mi to "marijeva mobikrogarka".
Mariova prva, NB 1.6, srebrna, zabio ju zid na prvom zavoju na Mobikrogu, popravljena, prodana u Osijek.

AFAIK u Osijeku imaju barem dvije srebrne i jedna srebrno-zelena.

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

sash wrote:
Mariova prva, NB 1.6, srebrna, zabio ju zid na prvom zavoju na Mobikrogu, popravljena, prodana u Osijek.

Sasa
Hvala na informaciji.

sash wrote:

Sasa
Evo sad sam gledao s legom tu prvu ili ti moguću Mariovu.motor i mehanika i podvozje ok,vuče, ide, sve ok,samo prednji kraj malo čudno zakrpano, različita svjetla tj.farovi, tablica dolje gdj eje ulaz za zrak.E sad mene zanima ako je to ta prvo je bila u ZG pa u VU pa od prošle godine u OS, zanima me kako ju ako je ta prepoznati i ako je bila zabijena u zid da li je popravljena kako treba ili skrpana.
Cijena se za sada uz manja ulaganja čini ok.Normalno za auto od 10g pošto je 2000 model a 2001, ne možeš očekivati čuda , iznutra je održavana to se vidi limarija malo tako tako.
hvala

kolko se sjecam mario je pogodio ogradu a ne zid, sto je puno blaze i dobila je vise hauba i doljnji dio auta jer su ustvari 2 limen ograde na mobiju.
tak da je auto ubiti uletio u "sredinu".
gle nemre ti niko online rec da ili ne, pogledaj kljucna mjesta oko muldi i taj prednji dio i ako je ok, kupuj.

frx1 wrote:kolko se sjecam mario je pogodio ogradu a ne zid, sto je puno blaze i dobila je vise hauba i doljnji dio auta jer su ustvari 2 limen ograde na mobiju.
tak da je auto ubiti uletio u "sredinu".
gle nemre ti niko online rec da ili ne, pogledaj kljucna mjesta oko muldi i taj prednji dio i ako je ok, kupuj.
Hvala na info. pa da ne ja kažem niti očekujem od drugoga samo me zanima put auta ako je to taj.Ovaj je bio kako rekoh u ZG pa u VU pa u OS.Djeluje mi ok za sada jer je cijena dobra a ja sredim po svom ju već, tj dovedem u red.I da nema katalizator, netko ga je skinuo, možda to netkome nešto znači da lakše uđem u trag autu.
Ima u OS ješ jedna Twin ali nerealna cijena i nešto mi je čudno s tim autom,ono nešto,tako da otpada osim ako mi se za nju ne ponudi nešto prihvatljivo + ulaganje u nju.
Hvala

Tasla ja sam ti preporucio da ipak uzmes od nekog iz kluba ako prodaje...vjerojatno ce se bolje znati povijest auta...ne znam al opet sam vidio onu Iconicu na prodaju??...zar nije vec bila prodana?
OS 333 IR