ta zuta sta je vozi zhenska ima apshisan gepek, tak da se lako prepozna.
jednu zutu ima susjed sa srednjaka, ta je u ok stanju (iz vana), isto ima nardi, al nema teleskopsku antenu, vec neku gumiziranu/fixnu
nardi ko nardi, ja bi ga isto umjesto fap-a, tak da ne mora znacit da je auto udaren.
OK, onda je valjda Nardi i isao sa tim kalifornijkama i kod nas.bagi wrote:jednu zutu ima susjed sa srednjaka, ta je u ok stanju (iz vana), isto ima nardi, al nema teleskopsku antenu, vec neku gumiziranu/fixnu
Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)
Re: Znate li što o ovim Miatama?
#33Fotografirano je u Austriji ili Njemackoj - na slikama se vidi njihov znak za autobusno stajaliste. Isto tako, tamo je 1.8 oznacavan kao 1.9, a i po omjeru stranica na registraciji bi isto bila EU varijanta.Stiv wrote: 3. http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... as-1015672
Za ovo ne znam jel neka zajebancija, slike mi izgledaju kao iz neke europske zemlje, a ne kod nasZa cijenu od 3500€ nešto opako smrdi. Ima tko kakav detalj?
Btw. najruznija rucica mjenjaca koju sam vidio...
Sasa
NOW: čekam ND
Ovaj auto je prvo bio u vlasništvu auto Jurkovića, pa je otišao u split kod nekog mazdinog koncesionara, nakon toga je završio u zaprešiću i onda ga je kupio čovjek od kojeg ću ja danas valjda kupiti automobil.
Na autu je lakiran prednji branik i blatobran desni. Auto ima 38000km i stoji skoro dvije godine jer je ovaj vlasnik nije imao za registraciju od prošle godine i auto stoji u garaži.
Na autu je lakiran prednji branik i blatobran desni. Auto ima 38000km i stoji skoro dvije godine jer je ovaj vlasnik nije imao za registraciju od prošle godine i auto stoji u garaži.
sash wrote:Provjeriti zasto ima Nardi volan koji bi na NB trebao biti samo na 1.8 - osim ako je ovo bas pravi California ili kakolisevec zove special edition bas tih zutih pa ga i treba imati. Bojan ce bolje znati.v.d. wrote:btw jel se zna šta više o ovoj koju sam kapario
http://www.auti.hr/automobili/oglas-656029/
Isto tako, ako ti auto prodaje ili se oko auta makar i samo vrzma nakvarcana i nažbukana ocvala sponzoruša koja izgleda kao kliconosac svake spolne bolesti poznate suvremenom čovjeku, pozdravi se i povuci na sigurnu udaljenost. Nju i auto sam znao sresti po gradu, izgledao je i zvučao kao zapostavljeno mladunče slona.. nikad nisam čuo toliko kloparanja s jedne Miate dok sam se vozio pokraj.
Sasa
pa dobro koja je lova u igri??
cisto me zanima jeli Bojanova teorija drzi vodu o cjenama ili je ipak situacija realnija!
Zac je dobio dobru lovu za auto, iznad prosjeka, al ove kombinacije za 5t ojra su mi banana skroz, jos k tome je kasno proljece i najvislje cijene Miatama!!
cisto me zanima jeli Bojanova teorija drzi vodu o cjenama ili je ipak situacija realnija!
Zac je dobio dobru lovu za auto, iznad prosjeka, al ove kombinacije za 5t ojra su mi banana skroz, jos k tome je kasno proljece i najvislje cijene Miatama!!
EX ZG-1178BN Zelena NB + HT + roshtilj + ja nutra...

Pa sudeci po ovom sto citam, Bojanove projekcije su tocne kada su u pitanju trule, mehanicki neispravne miate podrapanih krovova.

NB FL Magic - ZG*9999AH
Evo i ja još uvijek tražim auto i nisam našao odgovarajući, nije da ih nema ali bih se sožio s Bojanom, a i gledajući cijene vani precijenjeni su.
Sve u svemu mislim da su auti precijenjeni a tim gore što je prodaja totalno ne opala nego je koma( znam i iz vlastitog iskustva jer mi je posao vezan za djelom maloprodaju) i u takvim uvjetima i stanju malo se pretjeruje, jer tako se ne potiče prodaja nego je se koči.No tu smo gdje smo teško se neke stvari očito mjenjaju.
Sve u svemu mislim da su auti precijenjeni a tim gore što je prodaja totalno ne opala nego je koma( znam i iz vlastitog iskustva jer mi je posao vezan za djelom maloprodaju) i u takvim uvjetima i stanju malo se pretjeruje, jer tako se ne potiče prodaja nego je se koči.No tu smo gdje smo teško se neke stvari očito mjenjaju.
Ne razumijem zasto bi to bilo pretjerivanje?
Nije svima hicha, stoga nema potrebe da spustaju cijene samo zato sto netko misli da bi ga se trebalo prodavat jeftinije.
Nije svima hicha, stoga nema potrebe da spustaju cijene samo zato sto netko misli da bi ga se trebalo prodavat jeftinije.
NB FL Magic - ZG*9999AH
Pa nije hića, niti bilo tko što misli pričam o tržištu i općenito da je sve kod nas skupo, i auti i hrana i energenti.... Odi malo u EU kojom toliko težimo pa ćeš vidjeti što pričam a o USA, Australiji da ne pričam.Proizvodimo hranu a najskuplja nam je itd.itd.itd.
Ponuda potražnja to je to, auti stare i gube na cijeni kao i sve ostalo a to što je u startu papreno sve to treba promijeniti.
Ponuda potražnja to je to, auti stare i gube na cijeni kao i sve ostalo a to što je u startu papreno sve to treba promijeniti.
Auti stare istina, ali miata je auto koji je u startu podosta skuplji od nekog renault clia,pa stoga ni njegova cijena ne moze biti jednaka nekom renault cliu samo zato sto su isto godiste. Druga stvar je sto je miata relativno rijedak automobil naspram klasicnih osobnih, stoga ti je to sve stvar ponude i potraznje.
A sto se tice hrane, energenata i ostalog, u EU cijene i nisu vece, ali ni manje, jedina razlika sto mi u hrvatskoj imamo daleko slabiju kupovnu moc
A sto se tice hrane, energenata i ostalog, u EU cijene i nisu vece, ali ni manje, jedina razlika sto mi u hrvatskoj imamo daleko slabiju kupovnu moc
NB FL Magic - ZG*9999AH
elem ima neki izracun: 30% prve godine, te 10% svake sljedece auto gubi na vrijednosti. dakle blek + oprema + kreda - ove sve rachunice: 5500-6000 eura.
e sad ovo sto je bojan reko stoji. nije im se dalo natezat sa oglasnicima i sl. pa su dali auto ispod cifre i aj bok. tko hoce cekat ce i docekat.
e sad ovo sto je bojan reko stoji. nije im se dalo natezat sa oglasnicima i sl. pa su dali auto ispod cifre i aj bok. tko hoce cekat ce i docekat.
<---- prodajem oglasni prostor --->
Tako je slaba kupovna moć jer nema adekvatnih cijena, tj.preskupo je, pogledaj odnos Miate $ i EU, koma, to je problem. A i previše su i ono malo ljudi koji rade, ne računajući državnu službu za koje svi radimo, previše su plaće opterećene porezima,prirezima i glupostima.U svoj toj računici jednostavno nema mjesta za povećenje standarda na alost, bar ne ovim načinom razmišljanja koji je sad bar prisutan kod nas.domagoj wrote:Auti stare istina, ali miata je auto koji je u startu podosta skuplji od nekog renault clia,pa stoga ni njegova cijena ne moze biti jednaka nekom renault cliu samo zato sto su isto godiste. Druga stvar je sto je miata relativno rijedak automobil naspram klasicnih osobnih, stoga ti je to sve stvar ponude i potraznje.
Po meni auti su u startu preskupi, s vremenom gube podosta cijene, a polovne cijene nisu realne i preskupe su, a tim gore što nema prodaje.
No dobro to je moje mišljenje samo.
aj tasla nemoj sad:)...pa sta bi ti..kupio auto za ćef za malo novaca...vidi, kome je hitno taj ce spustati cijenu jednostavno zbog zakona ponude i potraznje..neki sto prodaju aute ih stave na prodaju po cijeni koju hoce i cekaju...ko kad pecas...ak ne ulovis danas ulovices sutra...clanovi kluba su ljubitelji miate i vole svoj auto malo vise nego neki prekupci kojima je cilj skrpati slupano i prodati...ako zelis jeftino proci imas i toga po oglasima pa kupi...samo ne zaboravi da je nekad jeftinije skuplje na kraju:))
OS 333 IR
opcenito ovakvi auti nisu masovni i vise su luksuz i gust nego potreba..shodno tome odreduje se i cijena...valjda
...pogledaj samo motore..kak njima ne pada bas cijena polovnima posebno pred sezonu
OS 333 IR
Ne ne pričam o sebi, ja ću naći auto samo polako, ako treba i više platiti ali ako je ok stanje i uredan to to je to.IvanOS wrote:aj tasla nemoj sad:)...pa sta bi ti..kupio auto za ćef za malo novaca...vidi, kome je hitno taj ce spustati cijenu jednostavno zbog zakona ponude i potraznje..neki sto prodaju aute ih stave na prodaju po cijeni koju hoce i cekaju...ko kad pecas...ak ne ulovis danas ulovices sutra...clanovi kluba su ljubitelji miate i vole svoj auto malo vise nego neki prekupci kojima je cilj skrpati slupano i prodati...ako zelis jeftino proci imas i toga po oglasima pa kupi...samo ne zaboravi da je nekad jeftinije skuplje na kraju:))
Više sam prešao na opće stanje, no da su auti bilo koji i u startu preskupi i polovni mislim da jesu bar kod nas.